Vær med til at vælge årets vinterøl

 
Aabenraa Byhistoriske Forening har tre skummende bud på Aabenraa Vinterøl 2015 klar til prøvesmagning i Carstensens tehandel, og du kan stikke hovedet forbi og prøvesmage både i dag og i morgen.
 

  • Fredag d. 4. september fra kl. 18 – 21
  • Lørdag d. 5. september fra kl. 11 – 13.30.
 
Medlemmer fra foreningen vil stå for prøvesmagningen. Foreningen har stemmesedlerne klar så der kan findes ud af om det er en Engelsk, en Skotsk eller en Belgisk stærk ale der vinder Aabenraa ganernes gunst? Den øl der får flest stemmer bliver der sat en brygning over af, så øllet kan vær klar til salg og opskænkning først i begyndelsen af november måned.
 
”Vi har oplevet større og større opmærksomhed omkring Byhistorisk Forenings sæsonøl. For mange er det en kærkommen gave eller souvenir fra byen – for andre en mulighed for at prøve en særlig øl. Derfor et vi glade for samarbejdet med Carstensens tehandel, hvor alt andet på hylderne også er noget ganske særligt” siger formand for Aabenraa Byhistoriske forening Svend Nielsen, og fortsætter: ”Øllet kan populært sagt gøre godt både for ganen og gavlen. En del af salgsprisen af vores øl går nemlig til vores Bevaringsfond, hvor ejere af bevaringsværdige ejendomme kan søge lån til at få renoveret deres huse, med respekt for bygningens historie, arkitektur og den bymæssige sammenhæng den indgår i.”
 
Det er gratis at deltage i ølvalget, og Aabenraa Byhistoriske Forening håber at mange vil lægge vejen for forbi og afgive deres stemme. Vinderen afsløres ved et medlemsarrangement lørdag den 5. september ligeledes i Carstensens tehandel.
 
For yderligere informationer kontakt formand for Aabenraa Byhistorisk Forening Svend Nielsen, tlf. 30896336 e-mail mariesvend@gmail.com

Publiceret 04 September 2015 09:00