Esbjerg Vikings i finalen:

Ib P var svært tilfreds

Det var ikke til at se, at det var top mod bund i en højdramatisk match torsdag aften, hvor Esbjerg Vikings til sidst satte skabet på plads mod Slangerup. 
Slangerup kom som underdogs, men de sjællandske gæster havde ikke til sinds at stemple ud før tid, og det endte med at blive uhyre jævnbyrdigt i en match, hvor Esbjerg Vikings først til sidste hentede en sejr på 46-38. Det skete efter et fantom heat 14, hvor Niels-Kristian Iversen og Mikkel Bech viste spektakulær kørsel, men undervejs var vikingeborgen under seriøst angreb. Det kom blandt andet, fordi Zbigniew Suchecki fik en fibersprængning i ryggen efter to heats, og efterfølgende kolliderede Michael Palm Toft med Simon Nielsen. Det betød at førstnævnte måtte sidde ude i et heat, og så lugtede Slangerup blod. 
"Efter heat 5 havde vi 2-3 mand, som vi ikke var sikre på, kunne køre, så jeg er svært tilfreds med den her sejr. På et tidspunkt havde jeg gerne solgt den for et bonuspoint, men vi graver dybt i værktøjskassen, og Palm Toft viser virkeligt, hvilken arbejdsmand han er, da han kommer tilbage. Iversen og Bech viser klassen i et fantastisk heat 14, og Simon Nielsen gør det også stærkt," lød det med et stort smil fra Ib Pedersen, der var imponeret over gæsternes indsats: 
"Det lignede en walk-over, men de kommer og laver en fantastisk indsats, og så har de en C-kører, som laver 14 point. Jeg troede virkeligt ikke, at vi ville vinde, så det luner virkeligt inden finalen i næste uge."

Publiceret 04 September 2015 08:15