SE VIDEO:

Glad skaternørd åbner Vardes Skaterbowl

En af Danmarks flotteste skaterbaner kan nu bruges i Varde

Af
Kim Schou

Skaterbowlen på KulturSpinderiet i Varde åbnede fredag formiddag.
Dermed åbnede Skaterbowlen cirka halvanden måned før hele KulturSpinderiet er færdigt, så skaterne kan altså allerede nu bruge området på lovlig vis
"Pga. den store interesse for at bruge bowlen, så har alle kræfter omkring etableringen af området arbejdet målrettet for at fremskynde åbningen af bowlen," fortæller Kultur- og Fritidschef, Kirstine Gottlieb.
Skaterbowlen bliver et fantastisk område for det lokale ungemiljø, men også andre skatermiljøer fra hele landet vil opleve den nye skaterbowle.
Bowlen er udformet så den både kan bruges af nybegyndere og avancerede skatere.

Gammel drøm opfyldes

Dagens indvielse blev fejret med rundstykker til de mange fremmødte. Selvom vejret ikke artede sig fra sin bedste side, så var initiativtageren til bowlen meget glad.
"Nu har jeg fået, hvad jeg ikke havde som 13-årig," fortalte den 40-årige initiativtager Heino Jensen, som fik idéen for to år siden og siden da har haft møder med kommunen og andre skatere.
Også fra politisk side er der glæde:
”Jeg er meget glad for at den første del af KulturSpinderiet allerede kan åbnes nu og bowlen kan indtages af de unge," fortæller udvalgsformand Lisbet Rosendahl.
"Det har været en skøn proces at udforme skaterfaciliteterne sammen med Ungerådet, skaterne og andre med interesse i aktivt ude- og kulturliv. Jeg er meget tilfreds med at vi sammen har fået lavet et anlæg som kvalitetsmæssigt er helt i top. Skaterfaciliteterne bliver en vigtig del i det stærke kulturelle miljø vi er ved at etablere på KulturSpinderiet," siger hun.
Skatermiljøet på KulturSpinderiet er et af flere hot-spots på KulturSpinderiet, der åbner i slutningen af oktober 2015.

Publiceret 04 September 2015 11:45