Nicki Billes kæreste, den tidligere topmodel Lykke May, er initiativtager til loppemarkedet til fordel for flygtninge.

Nicki Billes kæreste, den tidligere topmodel Lykke May, er initiativtager til loppemarkedet til fordel for flygtninge.

EfBs spillerkoner støtter flygtninge

Ved et loppemarked på lørdag samler EfB-spillernes koner og kærester ind til flygtninge

Af
Louise Ritter

I sidste uge inviterede Team Esbjerg deres erhvervsnetværk til opstartsmøde med et twist. Sammen med Esbjerg Kommune opfordrede klubben sit stærke erhvervsnetværk til at udvise samfundssind ved at åbne deres døre for nyankomne flygtninge i form af praktik.
Nu er det så EfB der viser, at engagementet rækker langt udover grønsværen.
"Som højprofileret virksomhed ønsker klubben at bidrage til at skabe værdi i det samfund, der skaber grundlaget for en professionel fodboldklub. I forlængelse heraf opfordrer EfB spillertruppen til at engagere sig og bruge deres status som kendte fodboldspillere til at støtte arbejde blandt svagtstillede. Det gør spillerne med deres koner og kærester lørdag ved et loppemarked til fordel for Syriens børn på forpladsen foran Blue Water Arena," skriver EfB i en pressemeddelelse.
Ved Red Barnets Landsindsamling i søndags støttede EfB, hvor de nemmest kan: Med billetter til områdets indsamlere. Tanken var, at det ville skaffe flere hænder på dagen og dermed flere indsamlede midler. Mens klubben hjælper med oplevelser, så støtter spillerne og deres koner nu også op om de syriske flygtninge. Med Nicki Billes kæreste, Lykke May, som initiativtager har truppen samlet ind til et loppemarked, der holdes lørdag på forpladsen foran Blue Water Arena kl. 12.00 – 15.00.
"Det har været skrækkeligt at se de syriske familier, som har været nødsaget til at forlade deres hjem, og alt hvad de har kært. Derfor ønsker vi at gøre noget godt, for nogle som virkelig har brug for hjælp. Det sker på lørdag, hvor vi holder loppemarked, og alt hvad vi sælger vil gå direkte til Dansk Røde Kors, som virkelig gør en forskel for de syriske flygtninge," siger Lykke May.
Loppemarkedet holdes i forlængelse af superligatruppens træning, der starter kl. 10.00 på Esbjerg Atletikstadion. Fra superligatræningen kan man gå direkte til forpladsen og måske gøre et kup fra spillertruppens private overskudslager.
 

Publiceret 08 September 2015 14:15