Forældre søges

Der er brug for flere hænder til de populære Fed Fredag aftener

Af
Kim Schou

Fire gange om året, arrangerer sportsforeninger under Helle Idræts Samvirke et alkoholfrit arrangement i Helle Hallerne, hvor alle børn fra 4. klasse kan være med.
"Vi bestræber os på, at finde aktiviteter der falder i børnenes smag og ramme så bredt som muligt, så alle aldersgrupper føler sig velkomne og har lyst til at være med," siger Ole Jørgensen, formand for styregruppen.
"I år starter vi ud med at byde de nye fra 4. klasse velkommen med rundvisning og fællesspisning. Vi starter kl 18 forældre er også velkommen til at se hvad vi laver, og få en snak om hvad deres børn kan se frem til," tilføjer han.
Nogle af de faste aktiviteter er bl.a. svømning, badminton, fodbold, kreativ værksted, bolsje kogning, neglelak og hårfarvning, skydning, dansemåtter, airtrack og springgrav , andre gange kan man prøve kræfter i motionscenteret og på hesteryg ved Helle Ridecenter . Fra kl. 22 er der desuden diskotek. Der vil de fleste gange være noget ekstra. Den 18. september kan man blandt andet prøve at være en del af Varde Garden og en gruppe spejdere vil tænde bål.

Mange deltagere

Der kommer ca. 700 - 900 unge hver gang til disse aftener.
"Hver gang vi inviterer til Fed Fredag, er der selvsagt brug for et antal voksne, der kan være behjælpelige med forskellige praktiske opgaver.
De mange og forskelligartede aktiviteter der er mulighed for i Helle Hallerne giver et kæmpe område at arbejde på. Når man som voksen, bliver spurgt om en hjælpende hånd til Fed Fredag, betyder det ikke, at man selv skal være kommunemester i aktiviteterne for at være med," fortæller Ole Jørgensen.
"Det vigtigste er, at man kan være forældre " være der, være synlig i de grønne trøjer". Vi er der som voksne, ikke for at passe børn, men for at vise tilrette, hjælpe på vej og selvfølgelig at rydde op i hallerne efter brug. Sidst men ikke mindst, at være sammen med børnene og opleve dem - faktisk er det rigtig hyggeligt," tilføjer han.
Ole Jørgensen opfordrer derfor til at sige ja, når man bliver spurgt af de lokale Fed Fredag repræsentanter. Eller på forhånd melde sig og blive skrevet op til en af de nedenstående datoer: den 18. sptember, den 6. november, den 22. januar 2016, eller den 25. marts 2016 tilmelding kan ske på olefedfredag@gmail.com

Publiceret 08 September 2015 11:00