Mads Rønne fik igen scoret et vigtigt mål, men det var ikke nok til point i Espelunden.

Mads Rønne fik igen scoret et vigtigt mål, men det var ikke nok til point i Espelunden.

HIF havde lavt bundniveau

Spillede gode 30 minutter men faldt sammen som hold - møder Brønshøj hjemme kl. 19.00 på fredag

FODBOLD: Det tegnede så fint med flot og godt positionsspil i udekampen mod Avarta i søndags. Men det blev til et fortjent nederlag på 2-1, da hjemmeholdet fik tid og plads mod et famlende og uinspireret Hvidovremandskab.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

Træner Thomas Westh havde igen valgt de samme 11 spillere i en startopstilling, og de 11 indledte rigtig godt. Det blev til flere rigtig gode muligheder, men igen blev den manglende skarphed foran mål udstillet. Frederik Emil Andersen havde en chance, der var større end et straffespark, men hans skud endte ved siden af den ene opstander. Daniel Holm var tæt på et par gange, og der var mål i luften. Det fik Avarta så i stedet, da den tidligere HIF-spiller Jacob Ingvarsen sendte et perfekt indlæg ind i hovedet på en medspiller, der scorede sikkert.
Mads Rønne svarede hurtigt igen, da han kort efter udlignede efter en situation, hvor han fangede Avartas målmand for langt ude i feltet og lagde bolden over ham. Avarta havde så et par gode muligheder med blandt andet et frispark på overliggeren mod et HIF-mandskab, der ikke havde helt fat i organisationen og de rigtige beslutninger.
Det var hjemmeholdet, der kom bedst ud til 2. halvleg med flere gode chancer og opspil. Igen reddede overliggeren for Hvidovre, der havde den første gode chance efter et kvarters spil af 2. halvleg. Energiske Mads Rønne serverede en bold for fødderne af Frederik Emil Andersen, der slet ikke fik ramt noget som helst. I stedet blev det igen Jacob Ingvarsen, der satte sig selv og Avarta i fokus, da han scorede efter hjørnespark.
Med 20 minutter tilbage var der nok af tid, og HIF søgte da også mulighederne, men spillet hang slet ikke sammen. De gode 30 minutter var pludselig langt væk, og det blev en meget middelmådig og dårlig afviklet kamp set med HIF øjne. Bundniveauet var al for lavt, og ideerne og dygtigheden var der bare ikke.
- Jeg er dybt skuffet, lød det fra Thomas Westh.
- Vi spillede vores spil i 30 minutter, og selvom vi kom bagud 0-1, var vi slet ikke skræmt. Men efter udligningen var det som om, vi tabte organisationen og kom væk fra at spille som et hold. Det er bare ikke i orden...
- Vi kom skidt ud til 2. halvleg, som blev en rodet forestilling. Det var slet ikke tydeligt, hvad vi ville med vores spil og det vi vil. Vi formåede slet ikke at ramme Avarta, hvor det gør ondt. Vi var ganske enkelt ikke dygtige nok. Det var som om, vi rent mentalt slet ikke var med. Vi har tabt en kamp, og vi kommer stærkt tilbage...
- Vi kan jo komme tilbage mod Brønshøj på fredag hjemme kl. 19, selvom jeg forventer en ligeså svær kamp. De spillede lige op med AB i weekenden med 10 mand, så vi skal op mod et godt hold. Vores opgave bliver at finde tilbage til vores base og organisation og får vist, hvad det er vi vil...

Publiceret 08 September 2015 08:00