Lørdagsrock er et nyt koncept, der leverer god musik til det modne publikum. Første gang med Repo Session. (Privatfoto).

Lørdagsrock er et nyt koncept, der leverer god musik til det modne publikum. Første gang med Repo Session. (Privatfoto).

Lørdagsrock for de modne

Nu serveres der gedigen rockmusik for det modne publikum i Nygadehuset hver anden lørdag

 Ønsker du, som er bosiddende i Aabenraa og omegn, mere levende musik som primært henvender sig til det modne publikum, så kan Ensted Folk- Rock- og Viseforenings nyeste tiltag måske være interessant.
Fra september til april næste pr præsenterer foreningen nemlig Lørdagsrock i NygadeHuset. Koncerterne holdes den 2. lørdag i hver måned i ”Spiloppen”, som er NygadeHusets koncertsal.
Første gang bliver lørdag den 12. september kl. 20, hvor foreningen præsenterer Repo Session, som er en sønderjysk folk- rock- pop trio.
I forbindelse med koncerterne arrangerer NygadeHusets Café-spisning, så det er muligt at få en hyggelig aften med god mad og musik. Spisning starter kl. 18.
Ensted Folk- Rock- og Viseforening arbejder på at lave et meget varieret program for de syv koncerter, så der skulle blive mulighed for at høre meget forskelligartet musik.
Støt op om tiltaget, så lover foreningen til gengæld at gøre musikken i NygadeHuset til en tradition.
Se mere på foreningens hjemmeside ensted-folk.dk og følg os på Facebook, hvor også kunstnerne til de kommende koncerter løbende offentliggøres.

Publiceret 08 September 2015 07:00