CLARA, hedder Hvidovres nyeste forretning - hvor indehaver Peter Vibe Kjøller, i baggrunden, præsenterer holdet i butikken, Mie, Emil og Karina.

CLARA, hedder Hvidovres nyeste forretning - hvor indehaver Peter Vibe Kjøller, i baggrunden, præsenterer holdet i butikken, Mie, Emil og Karina.

Masser af velvære uden kemikalier

Clara er navnet på Hvidovres nyeste butik - Reception i dag

I dag tirsdag den 8. september slås dørene op til en helt ny og andeledes velvære forretning i Hvidovre. CLARA er navnet og forretningen der ligger på Hvidovrevej 109, tilbyder hår, hud og kropspleje uden kemikalier.

- Vi bestræber os på at være så økologiske som muligt, vi ved de fleste kunststoffer har deres berettigelse, men ikke på hår og krop. Som den eneste i Hvidovre kan vi tilbyde helt rene økologiske certificerede hår og plejeprodukter fra John Masters Organics, siger indehaver Peter Vibe Kjøller. John Masters Organics er et produkt fra USA og har kendetegnet af strenge kvalitetskrav til deres ingredienserne. De fleste af deres shampooer er bygget op på økologiske planteolier og er tilført sojaprotein som styrker hårstråene, samt hvedeprotein der gør at håret er let at rede ud. Produkterne er uden SLS, parabener eller skrappe kemikalier. Hudplejeserien indeholder rensende ingredienser som aloe vera og lindeblomst der reparerer huden og lindrer hudirritation. Jojoba-frøene som stimulerer blodcirkulationen og begrænser synlige rynker. Så en helt ren plejeserie til dig der vil gøre en forskel. I forretningen kan man hver dag møde frisør Mie, makeup artist Emil samt behandler Karina som yder permanent-makeup og neglepleje. De tilbyder velvære for dig som har lyst til at forkæle dig selv. - Udover makeup, har man mulighed for at få klippet sit hår, få en god hovedbundsmassage samtidig med at man tager plads i massagestolen, vi sætter stor fokus på, at kunne tilbyde en god gang fodmassage & håndmassage, vi tilbyder en dejlig peeling og maske på dine fødder. Vi kan tilbyde voks af bryn & farvning af bryn og vipper samt parafinbad til dine hænder. Medarbejderne glæder sig til at byde velkommen hos CLARA fra på tirsdag den 8. september kl. 10.00. - Vores motto er at hos os har vi ikke kunder, men vi har gæster, det skal være stedet hvor folk føler sig hjemme og kan slappe af mens de er på besøg. Forretningen er bygget op i lidt retro stil blandet med nye ting. Min kone Tina har været på jagt for at finde ting som kan skabe de hyggelige rammer i lokalet. Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen. Der holdes reception i dag tirsdag den 8. september fra kl. 16, hvor alle er velkomne til kigge forbi og få lidt forfriskninger samt hilse på og se de nye dejlige lokaler. Også en god lejlighed til at høre lidt nærmere om hvad salonen kan tilbyde.

Publiceret 08 September 2015 08:00