Fra venstre Lene Hogg, Ebbe Merkelsen, Kjeld Jacobsen og Solveig Isbrand fra Miljørådet Syd i Avedøre Stationsby inviterer fredag kl. 16.30 til en slags indvielse af de flotte områder og faciliteter i området.

Fra venstre Lene Hogg, Ebbe Merkelsen, Kjeld Jacobsen og Solveig Isbrand fra Miljørådet Syd i Avedøre Stationsby inviterer fredag kl. 16.30 til en slags indvielse af de flotte områder og faciliteter i området.

Miljørådet inviterer til rundvisning i Stationsbyens flotte faciliteter

Både beboere og udefrakommende er velkomne, når Miljørådet Syd i Avedøre Stationsby på fredag den 11. september kl. 16.30 inviterer til indvielse af og rundtur i bebyggelsens flotte nyindrettede områder og udendørs fritidsfaciliteter.

Af
key

- Hvis der er nogle, der vil have en rundtur, så viser jeg gerne rundt, siger et af Miljørådets medlemmer Ebbe Merkelsen, der har været bosat i Stationsbyen siden 1974.
Forud for indvielsen står flere års anlægsarbejde, noget er endnu ikke helt færdigt, der nu er mundet ud i, at der f.eks. står tre granitcirkler på ydersiden af Bymuren syd. I granitcirklerne er der basketbaner og fitness-redskaber og i følge Miljørådet er der siden de blev erklæret klar til brug blevet benyttet af rigtig mange beboere i alle aldersgrupper.
- Folk er ellevilde med det, siger Kjeld Jacobsen, der ligeledes er medlem af Miljørådet og har været bosat i Stationsbyen siden 2008.
De tre granitcirkler er dog langt fra det eneste, som beboerne i Stationsbyen kan glæde sig over. På ydersiden af Bymuren Syd er der desuden anlagt en lang række områder, hvor der kan grilles, slappes af, spilles volley samt meget mere. Inden for Bymuren er der desuden en række gårdmiljøer, der er på trapperne.
- Vi har fået nogle ting, som er brugbare, pæne og som er af høj kvalitet, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for, siger Solveig Isbrand, der er formand for Miljørådet.
Vil man høre mere om planerne, arbejdet og se de flotte resultater er det bare at møde op ved de tre granitcirkler fredag kl. 16.30. Her vil repræsentanter fra Miljørådet stå klar til rundture og snak - og måske vil der blive serveret et lille glas med bobler, både med og uden alkohol.


Publiceret 08 September 2015 08:00