@Voxpop Navn:Arne Mikkelsen
@Voxpop bynavn:Vejle
“Jeg var med den dag, at Bistroen åbnede, og nu er jeg her den sidste dag. Vi mødes gerne nogle stykker, drikker en kop kaffe og vender verdenssituationen. Den hygge kommer jeg til at savne.”
“Derudover kommer jeg til at savne personalet. De kender en, og vi kender dem.”

@Voxpop Navn:Arne Mikkelsen @Voxpop bynavn:Vejle “Jeg var med den dag, at Bistroen åbnede, og nu er jeg her den sidste dag. Vi mødes gerne nogle stykker, drikker en kop kaffe og vender verdenssituationen. Den hygge kommer jeg til at savne.” “Derudover kommer jeg til at savne personalet. De kender en, og vi kender dem.”

Stamkunder sagde farvel til Bistroen i Føtex

Fredag åbnede og lukkede Bistroen i Føtex i Nørregade for sidste gang.
En sørgerlig dag for mange af de stamkunder, der trofast er kommet på Bistroen hver morgen i flere år og årtier.
Vi mødtes med nogle af dem, og spurgte, hvad de kommer til at savne mest ved den gamle Bistro.

@Voxpop Navn:Palle Pabst
@Voxpop bynavn:Jelling
“Betjeningen er altid god. Personalet har smil over hele ansigtet, og det smitter af. De er med på vores humor, selvom den nogle gange kan være lidt speciel. Det kommer jeg til at savne. “Derudover er der her det hyggelige fællesskab, som vi har skabt gennem årene.”

@Voxpop Navn:Palle Pabst @Voxpop bynavn:Jelling “Betjeningen er altid god. Personalet har smil over hele ansigtet, og det smitter af. De er med på vores humor, selvom den nogle gange kan være lidt speciel. Det kommer jeg til at savne. “Derudover er der her det hyggelige fællesskab, som vi har skabt gennem årene.”

@Voxpop Navn:Inge, Evy og Meta
@Voxpop bynavn:Vejle
“Vi mødes her en håndfuld gange om ugen. Det er et hyggeligt samligssted, som vi kommer til at savne,” siger Evy og Meta.
Inge tilføjer med et smil:
“Derudover så køber jeg et stjerneskud en gang om ugen. På den måde får jeg den fisk, som jeg skal have.”

@Voxpop Navn:Inge, Evy og Meta @Voxpop bynavn:Vejle “Vi mødes her en håndfuld gange om ugen. Det er et hyggeligt samligssted, som vi kommer til at savne,” siger Evy og Meta. Inge tilføjer med et smil: “Derudover så køber jeg et stjerneskud en gang om ugen. På den måde får jeg den fisk, som jeg skal have.”

Publiceret 08 September 2015 18:00