Palle Breuning, Ulla Laksø og Peter Aalbæk Jensen glæder sig til at vise den færdige prøvebolig i Filmbyen 8 frem på søndag fra kl. 13-15.

Palle Breuning, Ulla Laksø og Peter Aalbæk Jensen glæder sig til at vise den færdige prøvebolig i Filmbyen 8 frem på søndag fra kl. 13-15.

Unikke rækkehuse i Filmbyen udbydes nu til salg

Miljøet er kreativt, der er kredset for detaljerne og man kan selv være med til at bestemme, hvor væggene skal stå. Dertil er der nærmest direkte adgang til 120 tønder land på Avedøresletten

Der venter interesserede boligkøbere en bolig i særklasse, når sælgers ejendomsmægler Ulla Laksø sammen med ejendomsmægler Palle Breuning fra det lokale ejendomsmæglerfirma Pia Cadovius, søndag den 13. september fra kl. 13-15 inviterer indenfor i det prøvehus, som netop nu står klar til fremvisning i Filmbyen 8.

- Der findes ikke noget lignende i Hvidovre, fastslår Ulla Laksø og Palle Breuning.
De hentyder dels til beliggenheden og det kreative miljø og smukke område, dels til størrelsen og kvaliteten af rækkehuset. En boligtype, der efter ejendomsmæglernes mening kan henvende sig både til egoisten og til familien, der leder efter noget helt uden for nummer - og med plads til personlighed.

Sammen med de kreative

De nye rækkehuse i Filmbyen i Avedørelejren sælges af Himmerige ApS, der ejes af Peter Aalbæk Jensen og Lars von Trier. Det er også derfor, at der hænger et stort billede af en internationalt kendt skuespillerinde, på væggen i prøveboligens elegant indrettede og højloftede spisekøkken og stue.
- Det er Nicole Kidman. Det ser godt ud, ikke?, siger Peter Aalbæk Jensen.
Og der er netop kredset for detaljen i prøveboligen, hvor en stor vindeltrappe midt i rummet leder op til førstesalen med eget toilet, og med mulighed for at indrette præcis efter det behov, man har. Der er brede planker på gulvene og boligen opvarmes af gulvvarme.
I stueetagen er der badeværelse, 2 soveværelser og en stor stue i forlængelse af køkkenalrummet. På begge sider er der store vinduer, så bygningen har holdt deres karakteristiske, men flotte særpræg af det de i sin tid var beregnet til, nemlig garager til militærets materiel i Avedørelejren.
Peter Aalbæk Jensen og Lars von Trier ejer og bruger omkring 50 % af bygningerne i området, og det betyder, at der ligger en række kreative virksomheder i en del af bygningerne.
- Vi er rigtig glade for at være herude, men vi synes det kunne være fint, hvis man kan blande det lidt, så der kommer mere beboelse i området og der ikke bliver helt stille, når alle går hjem fra arbejde, siger Peter Aalbæk Jensen.

Findes ikke i Hvidovre

For ejendomsmægler Ulla Laksø er der dog ikke tvivl om, at det er boligens størrelse og udformning, der gør den speciel. Og med mulighed for selv at bestemme, hvordan boligen skal indrettes, kan arealet af boligen spænde fra ca. 131-157 m2 plus 10 m2 hemse.
- Der er hverken ejerlejligheder eller rækkehuse til salg på den her størrelse i Hvidovre, siger Ulla Laksø og tilføjer, at placeringen af rækkehusene henvender sig til dem, der gerne vil have en unik bolig, der stadig ligger relativt tæt på København.
Når der holdes åbent hus i prøveboligen på søndag vil både Peter Aalbæk Jensen og entreprenøren bag istandsættelsen af bygningerne, Lars Enggaard, være til stede. Det betyder, at man kan få sig en snak med sidstnævnte om, hvilke muligheder, der er for at indrette boligen, så den passer til de behov man har.
Palle Breuning fra ejendomsmæglerfirmaet Pia Cadovius oplyser, at prisen for et rækkehus i Filmbyen 8 bliver fra 3,7 - 4 mio. kr.

Publiceret 08 September 2015 08:00