Ina Rabben og Helge Håvik er fysioterapeuter hos Jungle Sports. Foto: Lars Saugbjerg

Ina Rabben og Helge Håvik er fysioterapeuter hos Jungle Sports. Foto: Lars Saugbjerg

Jungle Sports:

Fysioterapeuter klar ved slyngerne

To norske terapeuter er rykket ind hos Jungle Sports i Fredericia

Af
Lars Saugbjerg

Fysioterapeuterne Helge Håvik og Ina Rabben er på plads hos Jungle Sports, Navervej 20A, Erritsø. De har lejet sig ind i træningscentret, og står for den daglige drift.
Hos Jungle Sports er slyngetræning en stor del af konceptet. Med sin krop som redskab og modstand, bruger man slyngerne til at træne alle muskelgrupper.
Ina er fra Bergen og Helge er fra Stryn.
“Vi er meget interesseret i behandlingsmetoder med slynger. Her i Jungle Sports får vi hele pakken og kan sætte fokus på kombinationen af fysioterapi og slyngetræning. Slyngen er et fantastisk værksøj, som passer til de fleste patienter. Også på briksen, hvor slyngen fungerer som en ekstra hånd,” lyder det fra Ina Rabben, der i Norge har arbejdet på en lignende klinik.
“Vi er her ikke kun for folk med skader og smerter. Folk, der for eksempel vil optimere deres forudsætninger for at dyrke en sportsgren, kan få gavn af vores tilbud. Det gælder både professionelle og alle andre idrætsudøvere,” tilføjer Helge Håvik.
Fysioterapi, personlig træning og træningsoptimering, både individuelt og i grupper. Helge Håvik og Ina Rabben ønsker at tilføre noget nyt til fysioterapi- og træningsverdenen, hvor kvalitet, tid og opfølgning er i fokus. Mere tid til den enkelte patient.
Workshops og holdtræning
Slyngetræning er også for folk, der har interesse i at træne målrettet inden for et bestemt område. Derfor er fysioterapeuterne også klar med en række workshops.
“Vi kører med seks forskellige idrætsgrene. Løb, cykling, golf, tennis, fodbold og håndbold. Hver workshop tager tre timer, og det handler kort og godt om, hvordan man træner sig bedre. For eksempel med fokus på styrke, smidighed og balance. Kroppen skal være trænet til at kunne tåle træning, og her er slyngerne et perfekt redskab,” siger Helge Håvik.
Fysioterapeuterne planlægger også holdtræning.
“Vi laver forskellige hold til forskellige formål. Det kan være for eksempel senior-hold, et ryg-hold, et efterfødselshold eller et med gravide,” siger Ina Rabben
Ved holdtræning har fysioterapeuten altid fokus på den enkelte deltager.
“Alle øvelser tager altid udgangspunkt i den enkelte deltager - så selv holdtræningen bliver individuel. Vi tager højde for den enkelte, tilpasser niveauet og tager os tid til den personlige opfølgning.”


Jungle Sports er et dansk-norsk selskab, som har udviklet og produceret sine egne mærkevarer og produkter. Indehaveren er Jan Larsen. Systemerne er lavet for at være enkle at træne i, uanset om det er til personlig eller professionel brug.
Jungle Sports har sin egen uddannelsesplatform og tilbyder kurser og uddannelse samt konceptklasser for gruppetræning.

Publiceret 08 September 2015 11:00