Hækleinspiration på biblioteket

En af Danmarks populæreste hækleguruer besøger Varde Bibliotek torsdag 17. september kl. 18-21

Af
Kim Schou

Det begynder at blive koldere udenfor og netop som sæsonen for huer og halstørklæder nærmer sig, bliver der rig mulighed for at få inspiration til efterårets håndarbejde på Varde Bibliotek.
Sys Fredens, som er kendt for sine flotte og overkommelige modeller, viser, hvordan man hækler blomster og firkanter og hjælper dig med at få styr på forskellige masker og deres navne lige i tid til vintervejret.
Der bliver også mulighed for at hækle kanter og krystaller efter diagram. Sys fortæller også om sit arbejde med at designe hendes mange fine modeller og om hendes arbejde med garner, som startede i det fashionable Paris i 1970'ere.
Medbring lyst uldgarn til nål nr. 4-5 mm. Der kan købes garn og hæklenåle til prøver, samt et udvalg af Sys Fredens' bøger. Husk kontanter eller brug mobilepay.
Sys Fredens har skrevet en lang række hækle – og strikkebøger, bl.a. ”Tunesisk hækling”, ”Vinterbaby”, ”Hæklede huer” og ”Muffedisser og pulsvarmere”. Hendes nyeste bog – ”Stort & småt i tunesisk hakning” er netop udkommet.
Billetter kan købes vardebib.dk/detsker.

Publiceret 12 September 2015 08:00