MoveAthon i Geografisk Hav

Den 19. september lægger Geografisk Have rum til et stort møde mellem handicappede og ikke handicappede, når MoveAthon flytter ind i den smukke have.
”Vi er utrolig glade for, at haven ville indgå i et samarbejde om at få den største handicapevent i Kolding op at stå, vi glæder os meget til at se alle både handicappede og ikke handicappede i haven,” siger Ruben Beck Madsen, formand for Kolding Handicap Idræt, i en pressemeddelelse.
MoveAthon afholdes i år som en dag, hvor handicappede og ikke handicappede mødes til forskellige aktiviteter. Konceptet er, at alle er en del af et fælles samfund med fælles muligheder. MoveAthon er således mødet mellem mennesker i bevægelse.
”Vi har gjort os umage med at tilrettelægge alle aktiviteter, så man kan prøve at være handicappet, men også så alle skal hjælpe hinanden – det er jo det, det handler om. På dagen vil der blandt andet være skattejagt og handicapløb, mere vil jeg ikke løfte sløret for lige nu”, siger Tine Kirkegaard, leder af Geografisk Have.
Dagen starter klokken 12, og fire timer senere er det hele slut, og forhåbentlig er alle blevet lidt klogere enten på sit eget handicap eller på det at være handicappet.

Publiceret 12 September 2015 16:00