Koncert:

Ny chance for en stor gallaoplevelse i Gram

De første billetter blev revet væk. Nu er der en ny chance for at komme til galla

Af
Peter Rasmussen

Billetterne til gallaaftenen med De 4 Tenorer på Gram Slot fredag den 25.september blev revet væk kort efter, billetsalget var sat i gang, Derfor er der nu lavet en ekstra koncert med de populære tenorer lørdag den 26. september. Koncerten starter med en gallabrunch klokken 10.00.
”Det gik virkelig stærkt med at få solgt billetterne til gallaaftenen om fredagen. Vi har lavet den i samarbejde med JyskeVestkysten, og det er altid sjovt, når samarbejde på tværs af faggrænser lykkes så godt som dette her gør,” udtaler Svend Brodersen, medarrangør og ejer af Gram Slot:
"Derfor blev vi også hurtig enige om at kontakte de fire tenorer og pianisten, for at høre om de var med på en ekstra koncert. Det var de, og vi er glade for at kunne tilgodese de mange gæster, der ikke nåede at få købt billet i første omgang,” slutter Svend Brodersen.
De fire tenorer kommer ikke alene, men bliver akkompagneret af den internationalt anerkendte pianist Irene Hasager. Sammen med hende leverer de fire operasangere en skøn blanding af danske og udenlandske “tenorhits” fra både opera-, musical- og croonerrepertoiret.
Publikum får chancen for at opleve sange såsom Nessun Dorma, Singing in the Rain, My Way, Danny Boy og Normann Andersens Den allersidste Dans fremført af store tenorstemmer med overskud og glimt i øjet.
Udover en omfattende koncertvirksomhed med De fire Tenorer, har hvert medlem, ved siden af, succesfulde, professionelle karrierer og optræder på mange af landets scener såsom Det Kongelige Teater, Den Fynske Opera, Det Ny Teater, Den Jyske Opera, Den Ny Opera osv. Endvidere fik danskerne øjnene op for en af tenorerne, da Magnus Vigilius medvirkede i det succesfulde program på DR1 ”Skjulte Stjerner”.
Irene, Thomas, Jens Jacob, Torben og Magnus var allerede inden gruppens stiftelse i 2006 kolleger og nære venner. Dette tætte samarbejde og venskab nyder publikum også glæde af, for efter flere års talrige optrædener, er de fem individualister blevet til én sammentømret, homogen, musikalsk enhed, som inviterer publikum indenfor i deres humørfyldte, energibrusende fællesskab. Inspirationen til deres show har De fire Tenorer hentet hos forbilleder som Linie 3, Victor Borge og The Rat Pack.

Publiceret 12 September 2015 09:00