Kulturrådet inviterer en tur på La Glace i København.

Kulturrådet inviterer en tur på La Glace i København.

En aften i kagens tegn

Tag med Kulturrådet på besøg på La Glace tirsdag den 22. september

Tirsdag den 22. september inviterer Marianne Stagetorn Kolos, der er ejer af konditori La Glace på kager og foredrag om kunst og kager. Hvidovre Kulturråd har arrangeret aftenen på Danmarks ældste og mest kendte konditori.

Marianne Stagetorn Kolos er en god fortæller, og hun vil bl.a. fortælle konditoriets historie og historien om de bygninger i det indre København, hvor La Glace ligger. Hun kommer også omkring isens historie og “hvor lidt kunsten har gjort for kagerne”. Der bliver serveret lagkage og wienerbrød med kaffe og chokolade til fra arrangementets start kl. 18, og kl. 19 kommer der flere kager på bordet og ny kaffe og chokolade.

Programmet for aftenen

Vi mødes udenfor forretningen kl. 17.45, Skoubogade 3, 1158 København K. Kl. 18.00 servering af kaffe og chokolade samt lagkage og wienerbrød Kl. 18.25 foredrag om La Glace, La Glace historien, bygningerne, lokalerne, isens historie og slutteligt “hvor lidt kunsten har gjort for kagerne” Kl. 19.05 kaffe og chokolade samt diverse kager Kl. 19.25 “hvor meget kagerne har gjort for kunsten” Kl. 19.45 afslutning på en spændende aften Billetter à 325 kr. + billetgebyr 20 kr. købes på billetlugen.dk eller på bibliotekerne i Hvidovre. For yderligere information kan man kontakte Lisa Kjær, tlf. 22 52 26 61.

Publiceret 15 September 2015 08:00