Bo Christof - ny løsgænger i Hvidovre Kommunalbestyrelse.

Bo Christof - ny løsgænger i Hvidovre Kommunalbestyrelse.

Er indtrådt i byrådet, men udtrådt af sit parti

Bo Christof ny løsgænger i Hvidovre kommunalbestyrelse. Meldte sig ud af DF på grund af samarbejdet med ”de røde”

På grund af en længerevarende sygemelding fra kommunalbestyrelsesmedlem Charlotte H. Larsen, Dansk Folkeparti, er suppleanten Bo Christof indtrådt i Hvidovre Kommunalbestyrelse, og havde sit første fremmøde ved budgetbehandlingen forleden.

Det er dog en stedfortræder-indkaldelse med komplikationer for såvel Dansk Folkepartis gruppe og alliancesamarbejdet med socialdemokraterne, idet Bo Christof straks efter kommunalvalget meldte sig ud af partiet, bl.a. fordi han ikke sympatiserede med samarbejdet med “de røde”, som han udtrykte det.
Uanset at Bo Christof ikke længere repræsenterer Dansk Folkeparti, opfylder han som valgt 1. suppleant dog betingelserne for at indtræde som stedfortræder i Kommunalbestyrelsen.

Stadig ”DF’er” i hjertet

Bo Christof bliver den anden løsgænger i Hvidovre Kommunalbestyrelse, - sammen med Kashif Ahmad, der forlod Hvidovrelisten allerede efter konstitueringen.
Christof får dog ingen poster i de stående udvalg, idet valggruppen (Soc./DF) har besluttet at fordele Charlotte H. Larsens seks udvalgs- og kommunale tillidsposter til andre i gruppen.
- Det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, og ud fra det må jeg så tage mine vurderinger fra sag til sag, siger Bo Christof. - Trods min udmeldelse er jeg dog stadig “DF'er i hjertet”, måske endda mere end de andre i gruppen. Jeg finder stadig, at det var ufornuftigt at Dansk Folkeparti gik i så tæt samarbejde med socialdemokraterne efter kommunalvalget, hvor vi for første gang havde chancen for noget helt nyt i Hvidovre Kommune. Man har jo set at forandringer i toppen har givet vækst, fornuftigt samarbejde og en ordentligt styring i andre omegnskommuner.  


mads-

Publiceret 15 September 2015 08:00