Har du et af årets juletræer stående i haven?

Har du et af årets juletræer stående i haven?

Jagten på årets juletræer er gået ind

Selv om sommeren kun lige er slut, så har Hvidovre Kommunes Vej- & Parkafdeling allerede sat jagten ind på dette års juletræer

Igen i år skal pladsen foran rådhuset i juletiden fyldes med julestemning, når det store grantræ med lys og stjerne lyser pladsen op. Hvidovre Torv skal ligeledes være med i juleherlighederne og prydes med et vældigt træ. Så allerede nu leder Vej- og Parkafdelingen efter de to træer, der skal have æren af at være årets juletræer.

Det er ikke så let en opgave, for træerne skal leve op til en række kriterier. Først og fremmest skal træerne være 10-12 meter højt. Derudover skal de have den rette form og stå, så man kan komme til at fælde dem.
Hvis du mener, at du har et af årets juletræer stående, vil Vej- & Parkafdelingen meget gerne høre fra dig. Så kommer de ud og vurderer, om træets højde og drøjde lever op til kriterierne. Skulle du desuden være indehaver af et pænt grantræ, der dog ikke helt når op i 10-12 meters højde, så er Vej- & Parkafdelingen også interesseret. Der er nemlig også behov for ca. fem grantræer, som bliver skåret op til pyntegran. Det skal blandt andet bruges til at pynte stativet omkring juletræet.
Vej- og Parkafdelingen sidder klar til at høre fra dig på telefonnummer 3639 2530 og 3639 2505 eller på mail jcy@hvidovre.dk.

Publiceret 15 September 2015 08:00