Personalet glæder sig til at byde velkommen til store byttedag i MENY i Hvidovre C.

Personalet glæder sig til at byde velkommen til store byttedag i MENY i Hvidovre C.

Kom til Disney-byttedag i MENY Hvidovre C

På lørdag den 19. september holder MENY på Hvidovrevej 57 byttedag for de enormt populære Disney-samlekort. Her kan børn og barnlige sjæle bytte sig til netop de samlekort, de mangler i samlingen.

Siden starten af august har alle, der handler for 100 kr. i MENY Hvidovre automatisk fået en pakke med samlekort fra Disney/Pixar med ved kassen. Lørdag den 19. september giver MENY samlere - store som små - mulighed for at bytte sig til netop det eller de kort, der mangler i samlingen. Det sker, når MENY-butikken på Hvidovrevej 57 holder Disney-byttedag fra kl. 10-15 De sjove og flotte Disney-samlekort med motiver fra de velkendte universer fra f.eks. Biler, Big Hero 6, Frost og nyheden, Inderst Inde, har været vildt populære blandt børnene fortæller købmand Brian Mortensen. - Der har været stor rift om kortene lige fra dag ét. Disney universet appellerer til rigtig mange børn, og det er naturligvis rart, at vi også har noget i MENY, som de mindste kunder sætter pris på. Nu danner vi så rammen for, at alle, der har lyst, kan komme ned i butikken til byttedag og forhåbentlig få byttet sig til nogle af de kort, de mangler i samlingen, siger han.

Oplev Magien

Hver gang der købes for 100 kr. giver MENY, KIWI, SPAR eller Min Købmand en pakke Disney samlekort med i købet. Foruden samlekortene kan man gå på Oplevmagien.dk og deltage i konkurrencer, se alle samlekortene, samlealbummet, indløse kodekort til e-bøger og viaplay. Hovedpræmierne i Oplev Magien-kampagnen er én rejse til Disneyland i Paris for fire personer og fire ophold i Disneyland, ligeledes for fire personer. Ud over rejsen kan man bl.a. også vinde e-bøger fra Disney Story Central, 3 måneders abonnement på Viaplay og Lego-pakker med Elsas glitrende isslot.

Publiceret 15 September 2015 08:00