På Kolding Bibliotek kan man opleve fortælling og musik med Ghita Nørby og Svenn Skipper. Foto: Piotr Topperzer

På Kolding Bibliotek kan man opleve fortælling og musik med Ghita Nørby og Svenn Skipper. Foto: Piotr Topperzer

Levende ord - en Festival for fortælling og højtlæsning

I oktober finder Levende Ord Festival sted for første gang.

I efterårsferien har du mulighed for at opleve Koldings første ”Levende Ord Festival”, der finder sted fra den 15.-18. oktober.
 

Det er en festival for fortælling og højtlæsning. Programmet har bud til alle aldersgrupper. Der vil være noget for de små, de lidt større, de unge og alle de voksne. Lige fra historier om drengen Vitello til ”Kafka på stranden” af Haruki Murakami og skuespiller Frank Thiels oplæsning af Yahya Hassans digte. Den smukke byrådssal i rådhuset lægger rum til levende ord om byens arkitektur, og OK-klubben får besøg af Ole Sønnichsen, der holder foredrag om fyrværkerikatastrofen i Seest. Kolding Bibliotek byder indenfor til oplæsning, fortælling og musik med Ghita Nørby og Svenn Skipper. Fortællinger vil også foregå i den fri natur. Geografisk Have fortæller om dyr og naturens små vidundere. Man kan høre skipperskrøner på det gode skib Havet, der stævner ud fra Kolding Havn og lægger til anløbsbroen ved Hotel Koldingfjord, hvor Troels Kløvedal vil fortælle eventyr fra de syv verdenshave.
 

Levende Ord Festival er et samarbejde mellem Litteratur6000, Koldinghus, OK-klubben, Nikolai Kirke, Mungo Park Kolding, Christiansfeld Centret, Kvarterhuset, Kolding Fjord Hotel, Geografisk Have og Koldingbibliotekerne.

Publiceret 15 September 2015 11:00