På Produktionsskolen er der nu også mulighed for at uddanne sig til Caféassistent. Tilmelding er senest den 30. september.

På Produktionsskolen er der nu også mulighed for at uddanne sig til Caféassistent. Tilmelding er senest den 30. september.

Vil du være barista?

Der er stadig mulighed for at komme ind på ny uddannelse som Caféassistent

Hvidovre Produktionsskole og de skoler på Vestegnen, der udbyder den nye uddannelse, er glade for at regeringen har forlænget indtaget til den nye kombinerede ungdomsuddannelse.

Hvidovre Produktionsskole udbyder en “Caféassistent” uddannelse og har plads til at flere unge kan komme i gang, Der er tilmelding indtil den 30. september. I uddannelsen får de unge træning i at være barista, så de kan betjene de espressomaskiner, der står på cafeerne rundt omkring, de får et fuldt hygiejnekursus, de kommer i praktik ude på cafeerne i Storkøbenhavn, hvor de lærer tjener- og servicefærdigheder og meget mere. Det er en uddannelse der baner vejen og giver gode jobmuligheder inden for branchen. På Bataillionen i Avedørelejren er der også mulighed for, at kunne komme i gang med ordinære uddannelser som kok/cater og der er plads i det fuldt moderne køkken, der hører til Bataillionen. De unge kan naturligvis også starte på produktionsskolens cafelinje og se tiden an, så de bliver helt sikker på, at det er den rigtige vej at gå for dem.

Publiceret 15 September 2015 08:00