Rutinerede Susanne Kastrup Forslund var blandt de spillere, der ikke leverede varen i den vigtigste internationale kamp i Team Esbjergs historie.

Rutinerede Susanne Kastrup Forslund var blandt de spillere, der ikke leverede varen i den vigtigste internationale kamp i Team Esbjergs historie.

Håndbold:

Team Esbjerg fik kæmpe klø i Rumænien

Af
Rune Weitling

Champions League, det forjættede land, er en saga blot. Den store klubturnering forbliver indtil videre en drøm for Team Esbjerg, der i den ultimative internationale eksamen blev klasket ud af banen med cifrene 32-21 af HCM Baia Mare.

Team Esbjerg havde ellers lørdag, med en sejr over tyrkiske Ankara Yenimahalle, spillet sig frem til den adgangsgivende kval-kamp, men foran de vestjyske kvinder stod en flok rumænere, der havde fordel af hjemmebane i finalen. Den fordel behøvede man dog ikke, for spillerne fra Baia Mare havde et klart spillemæssigt overtag fra første minut i den kogende hal, og værterne var foran 5-0, inden Team Esbjerg kom på scoringstavlen.

I det hele taget leverede Team Esbjerg spillerne en præstation langt under niveau, hvor især de rutinerede kræfter svigtede i heksekedlen. Da ydmygelsen var størst, førte Baia Mare med 30-17, men hjemmeholdet viste nåde i slutfasen, så Team Esbjerg-nederlaget i kraft af to sene Alm-scoringer og et afsluttende mål af Kviesgaard kunne begrænses til 11 mål.

Champions League håndbold i Blue Water Dokken må altså vente for denne gang og i stedet venter nu international hærdning i den mindre prestigefyldte Cup Winners' Cup.
Team Esbjerg skal forsøge at rejse sig i den hjemlige liga allerede på lørdag, hvor en af medaljekandidaterne, Viborg HK, kommer på besøg. Der fløjtes op kl. 17.10.

Publiceret 15 September 2015 09:30