Karina Davids i sit kontor i Videnparken. Her flyttede KD Marketingsupport ind for snart tre år siden. Og her holder hun reception 7. oktober. Foto: PFA

Karina Davids i sit kontor i Videnparken. Her flyttede KD Marketingsupport ind for snart tre år siden. Og her holder hun reception 7. oktober. Foto: PFA

Jubilæum:

10 år og godt i gang

Karina Davids kan fejre ti års jubilæum med kommunikation

Af
Peter Friis Autzen

Karina Davids lever af at sende pressemeddelelser og tilrettelægge markedsføring og virksomhedskommunikation. på en måde er det hendes job at tale på andre virksomheders vegne.
Men at snakke om sig selv og sit eget firma, er ikke en naturlig ting for hende.
“Jeg trives ikke med at være i centrum. Men i anledning af jubilæet må jeg gøre det,” siger Karina Davids.
Hun har stået bag hundredevis af pressemeddelelser og lignende.
“Men kun to gange har jeg skrevet om mig selv: Den første handlede om etableringen af KD Marketingsupport. Den anden handlede om 10 års jubilæet,” siger hun og smiler lidt forlegent.

Tog skridtet
Karina Davids er fra Middelfart, hvor hun bor med mand og to børn.
“Jeg arbejdede for et firma, der importerer traktorer og mejetærskere. Og jeg syntes, at vi gjorde et godt kommunikationsarbejde. Men jeg var ikke tilfreds med resultatet ude hos forhandlerne. Det var som om, at vores indsats blev trevlet op igen, og resultatet var ikke altid godt. Så da jeg gik på barsel med mit første barn, begyndte jeg at tænke lidt over tingene,” siger Karina.
Hun endte med at etablere sit eget firma.
“Jeg besluttede mig for, at hvis nogen skulle samle trådene, så var det mig,” siger hun.
I første omgang etablerede hun firma på hjemmeadressen.
“Men på sigt fik jeg rodet familie- og arbejdsliv for meget sammen: Børnene kunne ikke forstå, at jeg var på arbejde derhjemme. Og jeg holdt møder med kunder hen over køkkenbordet, hvor der stadig lå lidt havregryn efter morgenmaden,” siger hun og smiler.
Resultatet blev, at hun først flyttede til et kontormiljø i Middelfart og siden til Videnparken i Erritsø.
Efterhånden er kunde-porteføljen så veletableret, at hun nu overvejer at søge nye erhvervsområder.
“Jeg har gjort det før, men nu må vi se. Og jeg vil opfordre alle unge med en god erhvervs-idé til at gøre alvor af det. Hvis troen og viljen er stærk nok skal det nok gå,” siger hun.

Publiceret 15 September 2015 10:00