“Det er en markedsplads, hvor kunderne kan vækste deres virksomhed,” siger direktør Grete Højgaard.

“Det er en markedsplads, hvor kunderne kan vækste deres virksomhed,” siger direktør Grete Højgaard.

Messe C anno 2015:

Et unikt mødested

Hvert år lægger over 300.000 mennesker vejen forbi den ’moderne markedsplads’ i Fredericia

Af
Lars Saugbjerg

Messe C Fredericia er hvert år hjemsted for en lang række messer. Her kan fagfolk og ildsjæle præsentere deres varer, sælge, brande og networke.
Messe C kan i år fejre 100 års jubilæum, og på mange områder ligner konceptet sig selv.
“Vi tilbyder en markedsplads, hvor kunderne kan vækste deres virksomhed lige midt i Danmark,” siger Messe C's direktør Grete Højgaard.
Messe C anno 2015 er dog meget andet end det traditionelle købestævne.
“I dag udvikler og producerer vi også messer selv. Vi har også etableret vores egen eventafdeling, hvor vi skaber unikke universer til den enkelte kunde. Det kan være alt fra en produktlancering til en stor jubilæumsfest.”
Fremtiden er lys. Mennesker vil altid have brug for at mødes ansigt til ansigt.
“Vi tror på, at der er et godt marked for virksomheder, som ønsker at skabe vækst ved at mødes med deres specifikke branche til mere viden og bedre relationer,” siger grete Højgaard.
Messecenteret er velbesøgt og derfor er stedet - og Fredericia - på manges læber. Når det regner på præsten, drypper det på degnen.
“Vi har cirka 300.000 gæster om året fordelt på besøgende, udstillere og konferencegæster. Det skaber en stor omsætning direkte til områdets hoteller, restauranter, servicestationer osv. Vi trækker gæster til fra hele landet og fra vores nabolande, så vi er i høj grad også med til at brande Fredericia,” lyder det fra Messe C's direktør.


Her ses i årstal, hvornår Messe C's udvidelserne har fundet sted:
1979: Hal A udvidet med 4000 kvadratmeter
1985: Hal C på 4000 kvadratmeter bygget
1988: Hal D + E på hver 4000 kvadratmeter bygget
1989: Indgangsparti og cafeteria/restaurant på 2000 kvadratmeter
1994: Konferencecenter, administration, køkken og restaurant på 3000 kvadratmeter

null

Publiceret 15 September 2015 06:00