Se hele programmet på www.levendeordfestival.dk.

Se hele programmet på www.levendeordfestival.dk.

Levende ord festival

I efterårsferien har man mulighed for at opleve Koldings første ”Levende Ord Festival”. Festivalen byder på oplevelser og fordybelse med den menneskelige stemme som omdrejningspunkt. Vi inviterer til en samværsform, der ligger dybt forankret i os alle, til noget vi har kendt, siden vi som helt små fik fortalt og sunget de første historier og sange.
Der vil være noget for de små, de lidt større, de unge og alle de voksne. Lige fra historier om drengen Vitello til ”Kafka på stranden” af Haruki Murakami og skuespiller Frank Thiels oplæsning af Yahya Hassans digte. Dorte Futtrups særlige fortælleforestillinger dramatiserer et grønlandsk sagn og Ruth Berlaus møde med Bertolt Brecht.
Nikolai Kirke inviterer til genfortællinger af lignelser og på Koldinghus kan man deltage i Trubadurens værksted. Christiansfeld Centret fortæller om tidligere kostskoleelevers dagbøger. Den smukke byrådssal i rådhuset lægger rum til levende ord om byens arkitektur og OK-klubben får besøg af Ole Sønnichsen, der holder foredrag om fyrværkerikatastrofen i Seest. Kolding Bibliotek byder indenfor til oplæsning, fortælling og musik med Ghita Nørby og Svenn Skipper og en helt ny dansk, musikalsk fortælleduo bestående af løgnhalsen Carl Quist-Møller og sangeren Thomas Buttenschøn.
Levende Ord Festival byder ligeledes på en række lokale fortællere, forfatterspirer og højtlæsere.
Levende Ord Festival er et samarbejde mellem Litteratur6000, Koldinghus, OK-klubben, Nikolai Kirke, Mungo Park Kolding, Christiansfeld Centret, Kvarterhuset, Kolding Fjord Hotel, Geografisk Have og Koldingbibliotekerne.

Publiceret 17 September 2015 10:30