Lyset på Verdo-skorstenen tændes tidligt i år

På opfordring fra flere randrusianere, der savner lyset på skorstenen, har Verdo trykket på kontakten tidligt i år og tændt for det farvestrålende LED-lys på kraftvarmeværkets skorsten på havnen
 
"Nu hvor den mørke tid nærmer sig, er det dejligt med det flotte lys i byen. Vi er mange, der nyder det både om aftenen og igen om morgenen på vej på arbejde", fortæller Christoffer Johansen, borger i Randers.
Lyset på skorstenen er normalt blevet tændt i oktober, men grundet stor efterspørgsel fra randrusianerne, er lyset tændt allerede i starten af september. Det spektakulære lys vil være tændt i alle de mørke timer, så den kolde, mørke tid, vi går i møde, bliver lysere og mere farvestrålende. Kigger randrusianerne op på skorstenen, kan de opleve en lang række lysshows.
"Vi er stolte af lyset på vores skorsten, og vi håber, at det giver en god oplevelse til alle i Randers i den mørke tid. Det kan jo ses helt ude fra motorvejen, og med lyset bliver vores vartegn og orienteringspunkt i byen blot endnu mere tydeligt", siger Iglin Tanggaard, Marketing- og kommunikationschef i Verdo.

Publiceret 17 September 2015 10:00