Casper Ringer Jensen holder ophørsudsalg inden, han tager skoene ned fra hylderne en sidste gang. Foto: Jonas Erboe

Casper Ringer Jensen holder ophørsudsalg inden, han tager skoene ned fra hylderne en sidste gang. Foto: Jonas Erboe

Rådhuspassagen bliver en butik mindre

Caper Ringer Jensen lukker sin nichebutik med sko til mænd - men salget fortsætter på nettet

Af
Jonas Erboe

Der er stadig sko på hylderne i Ringer Shoes i Vejle. Men kun lidt endnu. Efter 2½ år lukker ejer Casper Ringer Jensen butikken i Rådhuspassagen den 27. oktober.
“Jeg har vendt beslutningen nogle gange med venner og familie, men jeg er ikke i tvivl. Det er den rigtige beslutning, selvom det er trist,” siger han og uddyber:
“Jeg stopper, mens jeg stadig har skinnet på næsen og synes, det er sjovt at komme på arbejde," siger Casper Ringer Jensen, der fortsætter med at sælge sko på nettet. 
LÆS OGSÅ: Café Farbar lukker

Svigtende salg

En af årsagerne til lukningen er et svigtende antal kunder den seneste tid. Det skal blandt andet ses i lyset af, at flere og flere af nabobutikkerne i Rådhuspassagen har lukket, siden Ringer Shoes åbnede for 2½ år siden.
“Folk kommer ikke ind i Rådhuspassagen som tidligere. Og det er svært at lokke dem til, når de andre butikker lukker på skift,” siger Casper Ringer Jensen.
Butiksejeren er trods den forstående lukning glad for, at han fik udlevet sin drøm om at have sin egen butik.
“Jeg kommer til at savne det. Ikke mindst kundeplejen, som er 90 procent af det fede ved at have en butik. Den hyggelige og afslappede ping-pong,” siger han.

Publiceret 17 September 2015 10:00