The White Album optræder i Køge.

The White Album optræder i Køge.

The White Album på eksklusiv efterårstour

Oplev The Whte Album i Køge, når bandet optræder på Teaterbygningen som en del af en kort efterårsturné.

Den danske folk-trio skaber stemningsfyldte stunder, når de dette efterår giver koncerter på en række udvalgte spillesteder rundt i Danmark, på en eksklusiv tour. Formålet med touren er ikke blot at skabe god stemning i de danske stuer – The White Album ønsker at teste deres nyeste musik foran deres trofaste fans, inden de skal i studiet og indspille et helt nyt album.
Det langskæggede trekløver bestående af Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø, er efterhånden en fast del af de danske spillesteder i Danmark. I starten af 2015 spillede trioen på flere danske spillesteder til stor succes, og det altid karismatiske band runder året af med manér, og indtager nogle af deres favoritspillesteder.
Udover bandets tidløse og rendyrkede toner, der skinner igennem på debutalbummet The Quiet Strum, der skaffede The White Album den eftertragtede Odense Live Prisen i år, vil de intime koncerter ligeledes byde et eksklusiv indblik i deres kommende album. The White Album vil nemlig løfte sløret nogle af deres helt nye sange, der først bliver udgivet i 2016.
Mændene bag The White Album har åbenlyst hjertet med i deres musik og optrædener, der har strejf af folk musik og nordisk melankoli. Bandet optræder på Teaterbygningen i Køge den 30. oktober.

Publiceret 17 September 2015 15:00