Gøran Sørheim var SønderjyskE's bedste i nederlaget mod Team Tvis Holstebro.

Gøran Sørheim var SønderjyskE's bedste i nederlaget mod Team Tvis Holstebro.

Drama:

SønderjyskE taber i sidste sekund

Kontroversiel dommerkendelse afgjorde kampen mellem SønderjyskE og Team Tvis Holstebro

Af
Mikkel Hansen

SønderjyskE's opgør mod Team Tvis Holstebro fik torsdag aften en kaotisk afslutning med dommer-officialen i centrum.
Med et minut tilbage af kampen var stillingen 27-27 og Team Tvis i angreb.
SønderjyskE's Magnus Gullerud opsnappede bolden til stor jubel fra publikum. Men jublen blev vendt til en pibekoncert, da bolden røg tilbage til Tvis, da Tvis-træner angiveligt havde lagt time-out-kortet inden. 
Dermed fik Team Tvis mulighed for at sætte det afgørende angreb ind og sikrede sejren med en scoring få sekunder før tid.
Selvom der tydeligt var stor utilfredshed med dommerne omkring time-out'en, ville ingen fra SønderjyskE-lejren direkte kritisere beslutningen.
"Det er selvfølgeligt pisseirriterende. Men regler er regler, så hvis kendelsen er korrekt, kan vi ikke brokke os. Du får mig ikke til at sige, at vi blev snydt," sagde SønderjyskE's bedste spiller Gøran Sørheim efter kampen til Lokalavisen.
Heller ikke SønderjyskE-træner Morten Henriksen ville gøre sig til dommer om den kontroversielle situation, selvom han havde svært ved at skjule sin irritation over den kaotiske afslutning:
"Der sidder en official, der skal have styr på det. Det får han sin løn for. Det er næsten det eneste, han skal have styr på, så det gør jeg ud fra, at han har."

Første halvleg var ikke godkendt

Både Morten Henriksen og Gøran Sørheim pegede da også på SønderjyskE's sløje indsats før pausen, som den primære årsag til nederlaget. SønderjyskE tabte første halvleg med 9-14.
"Første halvleg var ikke bestået. Jeg er ked af vores indsats. Vi er slet ikke konsekvente nok og taber for mange mand-mand-dueller. Efter pausen spiller vi meget bedre. Vi står bedre i forsvaret, og især Gøran Sørheim har nogle fantastisk aktioner ," lød analysen fra Morten Henriksen.
Gøran Sørheim, der scorede otte mål, var enig:
"Vi spiller en dårlig første halvleg med for mange fejl. Efter pausen spiller vi bedre med mere tempo og effektivitet."

null

Publiceret 17 September 2015 23:01