SønderjyskEs afdøde sportschef får nu en pris opkaldt efter sig.

SønderjyskEs afdøde sportschef får nu en pris opkaldt efter sig.

Ishockey:

Sportspris opkaldes efter Søren Stockfisch

Dansk Ishockey Union opkalder Supporterprisen efter SønderjyskEs afdøde sportschef

Af
Af Peter Rasmussen

Søren Stockfisch-prisen. Det bliver fremover navnet på Danmarks Ishockey Unions supporterpris, som hvert år uddeles til årets supporterklub. Prisen er i sine første to sæsoner vundet af SønderjyskE Ishockey Support, hvilket dog ikke har haft indflydelse på juryens beslutning.
SønderjyskEs meget afholdte sportschef døde i sidste måned, men DIU har valgt at hædre og mindes ham på denne måde, fordi han gjorde en særlig indsats netop for supporterne. Han var afholdt og respekteret over en bred kam i dansk ishockey, selv hos rivaler og modstandere. Men særligt bed mange mærke i den særlige egenskab, som udtrykte hans store kærlighed til ishockeysporten, at han altid tog sig tid til en sludder med supporterne, og ofte stillede sig over blandt dem på udebane, eller i hvert fald kom forbi dem til en sludder. Netop dette karaktertræk fik juryen bag de priser og awards, DIU hvert år uddeler, til at pege på supporterprisen som et perfekt sted at hædre og mindes Søren Stockfisch.
"Der var bred enighed hos juryen om, at netop denne pris var helt i Søren Stockfisch’ ånd, og derfor vil den fremover bære hans navn. Selvom Søren desværre ikke er her mere, så kan det måske også minde os alle om, hvor vigtige supporterne er for vores sport, samt minde os om hvilken forskel det gør, når sportschefen for en klub i Metal Ligaen på denne måde husker sine rødder blandt de fans, som også tager ture på tværs af landet, selvom de kun er en flok på 10 eller 20 personer," siger direktør i Danmarks Ishockey Union, Ulrik Larsen. Familien til Søren Stockfisch, samt SønderjyskE, har godkendt, at prisen opkaldes efter deres mand, far og sportschef. Søren Stockfisch-prisen for sidste sæson, uddeles snarest ved en passende lejlighed i begyndelsen af den nye sæson, som indledes på fredag. Samme aften bliver Søren Stockfisch mindet ved kampen mellem SønderjyskE og Herlev, idet sæsonpremieren i Vojens er dedikeret til manden bag klubbens mange pokaler i de senere år.
Adm. direktør i SønderjyskE, Klaus B. Rasmussen, er rørt og stolt over, at klubbens sportschef bliver hædret med initiativet fra DIU:
"Der står stor respekt om Søren Stockfisch, og hans store bidrag til de sportslige resultater i SønderjyskE. Prisen er 100 % i tråd med det menneske, han var. Han gav sig altid tid til en snak med supporterne uanset, om det var på ude – eller hjemmebane. Vi er stolte over, at en god ven og dygtig kollega bliver hædret på denne måde. Det er en stor ære for klubben og ikke mindst for Søren Stockfisch´ familie," understreger Klaus B. Rasmussen.
Kampen mellem SønderjyskE og Herlev Eagles spilles fredag aften kl. 19.30. Der er gratis entré til kampen (billetter kan købes på www.soenderjyske.dk til 1 krone, red.), og hos SønderjyskE forventer man 5.000 tilskuere og en totalt udsolgt SE Arena.
 

null

Publiceret 17 September 2015 15:00