Pres:

Carl Holst i hård modvind

Et enigt regionsråd - inklusive Holsts eget parti, Venstre - bakker op om en undersøgelse af Carl Holsts brug af en skatteyderbetalt medarbejder i sin personlige valgkamp

Af
Af Peter Rasmussen

"Vi er forpligtet til at politianmelde Carl Holst, hvis de indicier vi foreløbig har fået, bliver bestyrket." Så klart udtrykker det lokale regionsrådsmedlem, Thies Mathiasen (DF) sig efter at rådet har behandlet en foreløbig rapport om tidligere regionsrådsformand Carl Holsts brug af en skatteyderbetalt medarbejder som personlig assistent og pressemedarbejder i sin valgkamp. Regionsrådsformand Stephanie Lose (V) er også ret klar i spyttet:
"Der er klare indicier på, at der er foregået noget, som ikke er i orden. Vi stiller alle informationer til rådighed for en undersøgelse," understreger hun. Den tidligere regionsrådsformand og nuværende forsvarsminister er under massivt pres efter at en lang række dokumenter er kommet frem, som står i klar modstrid med de udtalelser han er kommet med på TV. Senest har Statsforvaltningen oplyst, at den af egen drift er gået ind i sagen med en undersøgelse. Senere i dag, torsdag, skal Holst i samråd, hvor han skal forklare de uoverensstemmelser der er imellem hans forklaringer og de mails, stillingsbeskrivelser, visitkort og andet, der giver et helt andet billede.
 

Publiceret 17 September 2015 06:00