Så er det nu:

Kom til Årets Bryllup og smag på bryllupskagen

Så er det på lørdag, det hele kulminerer, når vinderne af Årets Bryllup - Maria Lassen og Henrik Schade - siger ja til hinanden på Den Spanske Trappe. 
Det er klokken 13.30, at borgmester Jørn Pedersen vier parret, som trak sig sejrrigt ud af Lokalavisens store konkurrence i foråret.
46 tilmeldte par blev til fem finalister, som kæmpede for at samle stemmer nok sammen til at vinde brylluppet til en værdi af cirka 120.000 kroner, der er blevet en realitet med hjælp fra en lang række af byens forretninger.
Til slut var det altså Maria og Henrik som vandt med en margin på blot 11 stemmer. Du kan se, hvordan det så ud, da Lokalavisen overraskede vinderparret her:
Video: Vinderne af Årets Kolding Bryllup er fundet 

Smag på bryllupskagen

Alle nysgerrige er inviteret til at overvære vielsen på Den Spanske Trappe, og skulle det ikke være incitament nok, så har Seest Bageri, der bager bryllupskagen, sørget for, at selv om man ikke skal med videre til bryllupsfesten, har man alligevel mulighed for at smage på bryllupskagen.
"Vi laver en ekstra kage. Vi skulle jo lave en alligevel, og så kunne vi lige så godt lave en ekstra, som folk kan få lov at smage. Hvis man kommer ned i Cakes & Deli og køber en kop kaffe, så får man et stykke kage med. Vi gør hvad vi kan for at lave nok, så der er i hvert fald kage til 100 mand," fortæller Mette Toft fra Seest Bageri, der også ejer Cakes & Deli i Helligkorsgade.
Kagen er præcis samme slags som parrets bryllupskage. Den består af bund af chokoladekage med jordbærskum, friske jordbær og hvid Sarah Bernard-creme.

Publiceret 17 September 2015 10:45