Se billederne:

200 løbere til Kolding første City Trail

I går blev Kolding første City Trail-løb afviklet i midtbyen med stor succes.
City Trail går i grove træk ud på, at man bruger byen og de urbane omgivelser, man befinder sig i til at gøre løberuten udfordrende og anderledes.
200 løbere havde valgt at brugfe onsdag aften på netop at udforske denne løbeform, som på det seneste har nydt stor popularitet i flere store byer. 
Løberne blev således blandt andet sendt rundt på byen trapper, op ad bankerne til Koldinghus og en tur op i Føtex' P-hus.
 

Ny måde at se byen på

En af dem, der valgte at bruge aftenen i byens puls, var Finn Damkjær.
"Jeg synes, det er et godt initiativ at bakke op om, og det er jo virkelig blevet en ny trend. Det er en ret god idé, for det er en udfordrende og helt anderledes måde at se byen på. Og så er det bare noget andet end at løbe de sædvanlige ture ude i skoven," konstaterede Finn Damkjær.
At så mange tilsyneladende delte hans opfattelse af løbet kom en lille smule bag på arrangør Kristina Schou Madsen, som egentlig blot som udgangspunkt ville dele sin erfaring med city trail med sit nærmeste løbenetværk.
"Jeg er temmelig overvældet over, at der er kommet så mange. Jeg havde først regnet med 40-50 løbere, men så  ville kommunen også gerne være med i det, og det blev delt rigtig meget på Facebook. Jeg er simpelthen så glad for det her," lød det fra Kristina Schou Madsen.
I fotoserien ved denne artikel kan du se masser af billeder fra det første city trail-løb i Kolding.

null

Publiceret 17 September 2015 07:00