Årets Bryllup:

De sidste trin inden den store dag

Det er ganske vist ret små og få trin, der skal læres, men betydningen af dem er enorm.
Vinderne af Årets Bryllup Maria Lassen og Henrik Schade mødtes i formiddag med danselærerinde Elin Jensen fra Elin & Børge Jensen Dans.
Det er i morgen klokken 13.30 parret bliver viet på Den Spanske Trappe, og derfor var det på høje tid, at trinene til brudevalsen blev finpudset. Uden at afsløre for meget over for de gæster, der skal overvære urpremieren på parrets dans, så er det ikke fire venstrefødder, der kommer til at møde hinanden på gulvet i morgen aften, og Elin Jensen var da også ganske imponeret af Maria og Henriks formåen.
"De er faktisk rigtig gode. Der er tit par, som ikke kommer til overhovedet at dreje rundt, men det har de helt styr på. De skal bare huske at nyde det," lød det gode råd fra Elin Jensen.
 

Bryllupsfest i midtbyen

Har man lyst til at overvære parrets "ja" til hinanden, så er alle velkomne ved Den Spanske Trappe, hvor borgmester Jørn Pedersen står for vielsen.
Der er også mulighed for at få en smag af bryllupsfesten og forkæle den søde tand med et stykke af den bryllupskage, som parret og deres gæster senere skal nyde på på Sdr. Bjert Kro. 
 

Rank ryg og armene i de rette positioner, så har Maria Lassen og Henrik Schade gode forudsætninger for en vellykket brudevals.

Rank ryg og armene i de rette positioner, så har Maria Lassen og Henrik Schade gode forudsætninger for en vellykket brudevals.

Publiceret 18 September 2015 12:00