350 børn var med til Castus Dagen hos HB Køge.

350 børn var med til Castus Dagen hos HB Køge.

350 børn trænede som professionelle i HB Køge

Castus Dagen var et tilløbsstykke uden lige og sikrede en kæmpe oplevelse til 350 børn hos HB Køge.

HB Køge var onsdag aften vært for netværksklubarrangementet Castus Dagen - ”træn som en prof” på Herfølge Stadion, og det blev en stor succes.
På trods af silende regnvejr mødte 350 spændte børn op med over 200 forældre og trænere til træning med HB Køges førstehold. Deltagerne blev opdelt i mindre grupper, hvorefter de roterede mellem flere stationer, som fokuserede på alle spillets facetter – inspireret af HB Køges spillestil.
Efter stationstræningen mødtes alle børnene omkring midtercirklen på stadion, hvorefter der blev fløjtet op til kamp mod førsteholdet med fem bolde i spil.
At være cirka 340 spillere i undertal blev en for stor mundfuld for HB Køge, der til sidst måtte se sig slået af Netværksklubberne. 6-2 vandt de 350 børn mod de elleve HB Køge-spillere.
Deltagerne repræsenterede et bredt udsnit af HB Køges netværksklubber: Dalby G&IF, Haslev, Køge Boldklub, Endeslev/Vråby IF, Herfølge Boldklub, Ejby IF, Havdrup Fodbold, IF Frem Bjæverskov, Viby Sjælland, Kværkeby, Ørslev, Langebæk Alliancen og AIK 65 Strøby.
Efter den afholdte træning fik hver af de deltagende børn udleveret en goodie bag med to frugtstænger fra Castus, frugt fra DPK Frugt, Aqua D'or vand, skoleskemaer og merchandise fra SuperKids. Herefter var det tid til pølser, som Hvidebæk Slagteri havde sponsoreret og som Food on Wood grillede, samt popcorn og sodavand til tilskuerne.
Alle børn fik desuden udleveret en fribillet til kampen på søndag mod FC Helsingør, hvor de også fik en voucher-kode til deres forældre, som kan aktiveres på BilletBoxen.

Publiceret 18 September 2015 09:00