90 erhvervsskoleelever til fodbolddyst i Kolding

Tirsdag den 22. september 2015 erstatter 90 erhvervsskoleelever skolebøger med fodboldstøvler i Kolding. De skal nemlig på græs til Dansk Firmaidrætsforbunds landsdækkende fodboldturnering for erhvervsfaglige uddannelser – ES Cup Fodbold. På landsplan deltager næsten 1600 elever i turneringen. Det skriver Dansk Firmaidrætsforbund i en pressemeddelelse.

 
”Hansenbergs seje Drenge gf1”og ”De uovervindelige” er to af de elevhold, der mødes på tirsdag den 22. september klokken 10 ved Kolding Boldklubs baner for at dyste om at blive dagens bedste fodboldspillende erhvervsskolehold.
 
 
 
Stævnet i Kolding er ét af i alt ti indledende stævner til turneringen ES Cup Fodbold, der spilles fra den 15. – 25. september. Eleverne dyster om at blive dagens bedste hold i en drengerække – og som noget nyt i år også i en mixrække, der erstatter pigerækken, som har været en fast del af turneringen siden starten i 2011.
 
 
 
Vinderne af de lokale stævner spiller sig videre hele vejen til ES Cup Fodbold finalestævnet, som afholdes i Fredericia den 7. oktober 2015. Her kæmper de om titlen som Danmarks bedste erhvervsskolehold i fodbold.

Holddeltagerne til ES Cup Fodbold i Kolding

Pulje 1 (drenge)

Fredericia Produktionsskole – Fredericia Produktionsskole

Haderslev Produktionsskole – Haderslev Produktionsskole

Hansenbergs seje Drenge gf1- Hansenberg Kolding

De uovervindelige – EUC Syd Haderslev

Guldregnene – EUC Syd Haderslev

Produktionsskolen Kolding – Produktionsskolen Kolding

 

Pulje 2 (drenge)

BCsyd 1 – Business College Syd Sønderborg

BCsyd 2 – Business College syd Sønderborg

Organia – Hansenberg Kolding

 

ES Cup Fodbold bliver i 2015 afholdt i 10 byer: Silkeborg, Hillerød, Randers, Nykøbing Falster, Holstebro, Aalborg, Kolding, Slagelse, Odense og København.

 

De lokale stævner foregår fra den 15. – 25. september 2015.

 

Næsten 2000 elever deltog, da ES Cup Fodbold blev afholdt for fjerde gang i 2014.

 

ES Cup Fodbold arrangeres af lokale firmaidrætsforeninger i samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbund – Danmarks tredjestørste idrætsorganisation – der også afholder ES Cup Høvdingebold hvert forår.

Publiceret 18 September 2015 11:00