Thomas Koppel.

Thomas Koppel.

Billetsalget er startet til festlig operettekoncert

Køge Kultur Fond byder inden for til en stor musikalsk oplevelse på Køge Handelsskole i november.

Danmarks operettehelt nr. 1 – tenoren Thomas Koppel – vil igen ”trække læsset” ved Køge Kultur Fonds festlige operettekoncert i år. Det sker lørdag den 14. november klokken 15 i aulaen på Køge Handelsskole, hvor han sammen med 45 musikere og dirigenten Erik Jørgensen fra Greve Harmoniorkester går på scenen med et righoldigt operetteprogram.
Men Thomas Koppel kommer ikke alene – med sig har han den vidunderlige og veluddannede sopran Cecilia Lindwall, der er kendt i såvel opera- som operettekredse, hvor hun har sunget med de meget store navne.
Billetsalget er allerede i gang. Billetterne, der koster 220 kroner, kan købes på www.billetten.dk og i Køge Boglade, Brogade 15. Koncerten varer godt et par timer inklusiv en pause, hvor publikum får serveret et glas vin.
- Det bliver en rigtig festlig eftermiddag. Med de evigunge operettemelodier kommer publikum givet til at opleve ”genkendelsens glæde”, lyder det fra arrangørerne.
Sange og melodier fra operetten "Czardasfyrstinden" vil givet komme til at fylde en del i og med, at Thomas Koppel, der er chef for Operettekompagniet, i oktober 2015 har sat denne operette på programmet i det gamle museumsteater ”Hofteatret” på Christiansborg Slot.
Thomas Koppel og Cecilia Lindwall synger hovedpartierne i ”Czardasfyrstinden”, men mange andre kendte opera- og operettesolister medvirker også.
Cecilia Lindwall har studeret på Statens Musikhøjskole og Statens Operahøjskole i Oslo. Hun har sunget La Bohème på Den Norske Opera – hun har sunget på Deutche Oper – hun har været tilknyttet Staatstheater Braunschweig, hvor hun har sunget mange hovedroller og hun har da også sunget med den store tyske tenor, René Kollo. Også Det Kongelige Teater, Den Norske Opera og Malmö Operan har haft bud efter Cecilia Lindwall.
Tenoren Thomas Peter Koppel hører til den musikalsk kendte Koppel-familie og startede med at stå på de ”skrå brædder” allerede som otteårig. Han har været ansat på Det Kongelige Teater i flere årtier, hvor han har sunget et utal af roller, ligesom han rundt omkring i landet har givet talrige opera-, operette- og musicalkoncerter.

Cecilia Lindwall.

Cecilia Lindwall.

Publiceret 18 September 2015 15:00