Vejen ser ud til at være banet for en flytning af Sønderjysk Forsikrings hovedsæde fra Sønderborg og til Aabenraa. (Arkivfoto)

Vejen ser ud til at være banet for en flytning af Sønderjysk Forsikrings hovedsæde fra Sønderborg og til Aabenraa. (Arkivfoto)

Sønderjysk Forsikring baner vejen for en flytning

Med et 'ja' har delegeretforsamlingen i Sønderjysk Forsikring slettet hjemstedskommune i vedtægterne

Kundernes talerør i Sønderjysk Forsikring – delegeretforsamlingen – har på den ekstraordinære generalforsamling i går torsdag stemt 'ja' til sletning af hjemstedskommune i selskabets vedtægter.
”Med opbakningen til bestyrelsens forslag om ændring af selskabets vedtægter, har vi fået mulighed for at indrette selskabet på en måde, der vil være til gavn for både vore kunder i Sønderborg området, medarbejderne og selskabets udvikling i den resterende del af vort markedsområde. Hvordan det helt konkret skal ske, vil vi nu arbejde videre med i den kommende tid,” lyder det fra bestyrelsesformand Marianne Hvid.

Processen fortsætter

Processen omkring domicilplacering har været i gang siden 2012, og Sønderjysk Forsikring har på ingen måde travlt, når det kommer til eventuelle flytteplaner. lyder det i en pressemeddelelse ovenpå generalforsamlingen.
”Vi har jo en betinget købsaftale på Brighthouse ejendommen og skal nu have afklaret, om vi vil gennemføre handlen,” siger Marianne Hvid.
”Såfremt det falder positivt ud, skal vi have foretaget noget vedligeholdelse af ejendommen og vi skal se på indretningen med henblik på at sikre optimale udlejningsmuligheder. Målet er at skabe et spændende miljø for en række virksomheder sammen med nogle af vore egne centrale funktioner. Det er vor forventning, at der kan gå omkring et halvt år med at få disse forhold på plads,” siger hun.

Vedtægtsændringer

Udover et ja til fjernelse af bestemmelsen omkring hjemstedskommune, var yderligere to vedtægtsændringer til afstemning. Således blev det vedtaget, at der nu kan indkaldes til fremtidige generalforsamlinger alene via selskabets hjemmeside. Ligeledes blev det vedtaget, at direktionen kan udvides, hvilket betyder, at finansdirektør Jens Harck nu formelt indtræder i direktionen.

null

Publiceret 18 September 2015 09:00