Godt 4 måneder efter indvielsen af Bridgewalking Lillebælt, besøgte gæst nr. 25.000 turistattraktionen. Foto: Michael Drost-Hansen

Godt 4 måneder efter indvielsen af Bridgewalking Lillebælt, besøgte gæst nr. 25.000 turistattraktionen. Foto: Michael Drost-Hansen

Bridgewalking:

Kim var gæst nummer 25.000 på broen

Salget af billetter til den nye turistattraktion, Bridgewalking Lillebælt, er gået over al forventning

I et herligt, blæsende septembervejr med dryp foroven var syv personer fra Banedanmarks Key Account Management afdeling på den årlige udflugtstur, der i år gik til Lillebælt – mere præcist til Bridgewalking.
Blandt de syv personer, der tog turen op på Den Gamle Lillebæltsbro, var gæst nummer 25.000. Det var Kim Adamsson Feldborg fra Banedanmark, og han blev efter den flotte, men blæsende bridgewalking tur, overrasket med 'kåringen' og budt på bobler, kransekage, en fin buket, Bridgewalking t-shirt og kasket.
”Det er helt fantastisk, ja ekstraordinært, især på midten af broen er der en rigtig flot udsigt. Jeg vil varmt anbefale andre en eftermiddags- eller aftentur på Bridgewalking,” lød det fra Kim Adamsson Feldborg efter turen.
Til daglig står Banedanmark for vedligeholdelse af Den Gamle Lillebæltsbro, så for dagens deltagere var det sjovt at opleve broen – nu også som en turistattraktion.
Det lille selskab fortsatte videre til Hindsgavl Dyrehave, videre ud til kysten, hvor der skulle spottes marsvin for at slutte dagen hyggeligt af på en restaurant ud til Lillebælt.

Over al forventning
Bridgewalking Lillebælt blev indviet søndag den 10. maj i år ved H.K.H. Kronprinsesse Mary. Salget af billetter til den nye turistattraktion er gået over al forventning. Således var der budgetteret med 21.000 solgte billetter i 2015. Men torsdag blev gæst nr. 25.000 altså budt velkommen - og i alt er der allerede solgt 28.000 billetter.
Det er de to Lillebæltskommuner, Middelfart og Fredericia, der sammen har etableret og driver Bridgewalking Lillebælt. Ideen blev præsenteret af en borger i Middelfart Kommune, der havde besøgt Australien og der set, hvilken stor succes Bridgewalking var og stadig er i Sydney.
Bridgewalking Lillebælt er med sin højde på 60 meter fra vandoverfladen knap så høj, som broen i Sydney, men attraktionen tegner til at blive et nyt turistmæssigt fyrtårn for Trekantområdet, ja for hele Danmark.Kim Adamsson Feldborg fra Banedanmark blev budt på bobler, kransekage, en fin buket, Bridgewalking t-shirt og kasket. Foto: Michael Drost-Hansen

Kim Adamsson Feldborg fra Banedanmark blev budt på bobler, kransekage, en fin buket, Bridgewalking t-shirt og kasket. Foto: Michael Drost-Hansen

Den Gl. Lillebæltsbro er 60 meter høj, målt fra vandoverfladen
Bridgewalking turen tager ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning
Alle skal iklædes en grå overtræksdragt, som man får lov at beholde
Ingen løse dele må medbringes på turen, ej heller kamera
Guiderne tager fotos på alle ture. Billeder downloades på Bridgewalkings Facebook
Priser(ved køb online): voksne: 249,00 kr. Børn under 16 år: 199,00 kr.
Sikkerhedskrav: Du skal være minimum 140 cm høj og have praktisk fodtøj på
Bridgewalking er ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere

Den Gamle Lillebæltsbro blev indviet 14. maj i 1935. www.bridgewalking.dk

Publiceret 18 September 2015 08:15