Optakt:

Sæsonen starter fredag klokken 19.30 med klassiker

Fredag klokken 19.30 tager Esbjerg Energy hul på en ny sæson i Metal Ligaen.
Det sker når esbjergenserne hjemme i Granly Hockey Arena tager imod Herning i de to mandskabers premierekamp. Og Energy-spillerne er klar, fortæller rutinerede Sune Hjulmand:
" Selvfølgelig er vi det. Jeg synes, at det ser rigtigt lovende ud. Jeg mener, at holdet er rigtigt homogent. Vi har fået nogle nye udenlandske spillere, som passer godt ind med gruppen af danske spillere, så jeg synes det ser spændende ud. Det er altid specielt at spille mod Herning, der er et hold, som man altid ekstra gerne vil slå. Jeg tror egentligt, at det er gensidigt. På isen kan vi ikke lide hinanden, men uden for isen, kan vi fint tale sammen."
"Jeg fornemmer en del spænding før premierekampen her på trænerkontoret, og det samme gør jeg i spillernes omklædningsrum," fortæller cheftræner Mark Pederson og fortsætter: 

"Vi har noget at bygge videre på efter sejrene i sidste weekend, hvor vi sendte SønderjyskE ud af pokalturneringen, og det er vigtigt, vi gør det. Det skal ske fredag hjemme mod et stærkt Herning-team, og jeg føler helt klart stemningen og spændingen, så vi er klar til at bygge videre på den positive optakt, vi har haft til Metal Ligaen," understreger Energy-coachen.
Esbjerg Energy sendte tilbage i marts måned Blue Fox Herning ud af kampen om det danske ishockeymesterskab, da vestjyderne vandt fire af de i alt seks spillede kampe i semifinaleserien.
"Vi har et godt udgangspunkt og nogle klare kompetencer på holdet. Men må ikke glemme, at et fightende og hårdt arbejdende mandskab ofte besejrer et hold med mere talent, hvis det ikke arbejder for tingene. Lige nu har vi tilsyneladende fundet en god kombination af ydmygt arbejde og samtidigt udnytte de muligheder, der er i holdet. Den kombination vil være forudsætningen for, at vi kan udvikle holdet optimalt," siger den 47-årige canadier. 

Publiceret 18 September 2015 13:15