Seest Bageri i finalen:

Dyster om Danmarks Bedste Kransekage

Claus Toft Hansen fra Seest Bageri i Kolding er efter indledende runde i kampen om at lave Danmarks Bedste Brød og Kage nu videre til finalen, der afvikles på Rådhuspladsen i København tirsdag den 22. september. Det skriver Seest Bageri i en pressemeddelelse.
 
Konkurrencerne, der har været afviklet siden 2001, arrangeres af Bager- og Konditormestre i Danmark og trækker mange deltagere fra hele landet. I år var ikke mindre end 371 brød og kager tilmeldt de syv kategorier. I kagekonkurrencen stod dysten i kategorierne Bagt Tærte, Kransekagestykke og Tørkage, mens brødkonkurrencens kategorier fordelte sig på Specialbrød, Rugbrød, Frokoststykker og som en nyhed Fuldkornshvedebrød.
 
I indledende runde, der fandt sted i henholdsvis Odense den 1. september og Køge den 3. september, har tre juryer bestående af tre dommere nu fundet landets ti bedste produkter i hver af de 7 kategorier.
 
Disse finalebrød og kager er nu klar til at blive bedømt af endnu to juryer, inden de endelige vindere kan kåres. Dette sker ved et stort, offentligt finalearrangement på Rådhuspladsen i København den 22. september 2015.
 
Seest Bageri gik videre til finalen i Kransekagestykke, hvor Claus Toft Hansen deltog med Banoffee Crunch. Bageriet venter nu spændt på finaledagen på Rådhuspladsen med håbet om, at Seest Bageri efterfølgende kan bryste sig med at have Danmarks Bedste Kransekagestykke.
 
Koldings indbyggere kan snart købe de finaleklare Kransekagestykker hos Seest Bageri og Cakes & Deli.

Publiceret 18 September 2015 10:15