Britt Schak Hansen (t.v.) og Gitte Morberg Jensen (t.h.) viser Vindrosens nye navn og logo frem. Nu byder de også på Café Vindrosen.

Britt Schak Hansen (t.v.) og Gitte Morberg Jensen (t.h.) viser Vindrosens nye navn og logo frem. Nu byder de også på Café Vindrosen.

Socialt samvær:

Café Vindrosen – et sted for alle

Mangler du sted, hvor samtaler og socialt samvær er i fokus? Så er Café Vindrosen måske noget for dig.

Frivillighuset Vindrosen har nemlig startet en social café op i Esbjerg, hvor alle er velkomne hver tirsdag kl. 15-17 i Exnersgade 4. Daglig leder af Frivillighuset Vindrosen, Britt Schak Hansen, fortæller i en pressemeddelelse:

"Flere af vores medlemsforeninger har efterspurgt et sted i Esbjerg, hvor borgere, der har en sygdom, et handicap eller føler sig ensom, kan mødes uformelt med andre i samme situation. Café Vindrosen giver alle mulighed for at komme og hygge sig nogle timer hver tirsdag."

Frivillige fra de sociale foreninger i Frivillighuset Vindrosen er til stede i caféen, ligesom de frivillige er caféværter, der tager godt imod alle gæsterne, lytter og snakker med dem, der har lyst til det. Caféværter har altid frisk og gratis kaffe, hjemmebag og frugt på bordene.

De frivillige informerer også gerne om de mange aktiviteter og tilbud, der er blandt Frivillighuset Vindrosens 135 medlemsforeninger og -netværksgrupper.

Publiceret 18 September 2015 09:15