Video:

Tre unge i alvorlig ulykke nær Varde

Krydset Lundvej - Vardevej - Hulvigvej var her til morgen centrum for en alvorlig ulykke. Se flere fotos og video på Localeyes.dk

Af
Af Kim Schou

Trafikken blev her til morgen klokken 07.27 spærret omkring krydset Lundvej - Vardevej - Hulvigvej nord for Varde.
En 19-årig mandlig bilist fra Ansager overtrådte sin vigepligt og kørte ud i en varebil, ført af en 52-årig mand fra Ølgod.
Den 19-årige havde to 16-årige piger som passagerer i sin bil, da de kørte ud i varebilen. En person blev alvorligt tilskadekommen og vedkommende blev afhentet af en helikopter. De øvrige tre kvæstede blev bragt til nærliggende sygehuse.
Vejene blev spærret efter ulykken.

Sort plet

Kurven og T-krydset Lundvej / Vardevej / Hulvigvej mellem Tistrup og Sig blev i 2008 udpeget som sortplet, hvorfor Vejdirektoratet ønskede at ombygge krydset for at øge sikkerheden. Midtconsult blev rådgiver for Vejdirektoratet på opgaven.
Som led i strækningsforbedringen blev der fra nord etableret kanaliseringsanlæg med venstresvingspor og fra syd en højresvingbane. Køresporsbredden blev øget rundt i kurven, så den svarede til bredden på resten af vejstrækningen.
 
Eksisterende shuntspor fra syd blev sløjfet, der blev etableret en vold som optisk ledning, ligesom afmærkningen blev justeret, så den svarede til det nye forløb.
Se flere videoer på localeyes.dk.
 

Publiceret 18 September 2015 09:52