Hvorfor nøjes med at hæve køkkenbordet, når hele sektionen kan hæves?

Hvorfor nøjes med at hæve køkkenbordet, når hele sektionen kan hæves?

Nu kan en hel køkkensektion hæves

Hos Sønderborg Køkkenet havde man en idé, som gennem Linak nu er blevet realiseret. Se Baselift i funktion i morgen søndag

Boligens inventar og møbler bliver mere og mere individuelt tilpasset den enkelte bruger. Ergonomiske hæve/sænke funktioner til skrivebordet eller elevationssengen har f.eks. allerede forbedret hverdagens komfort.
Men hvorfor begrænse sig til borde i køkkenet, spurgte man sig selv hos Sønderborg Køkkenet. Hvorfor ikke gøre det muligt at kunne hæve og sænke hele køkkensektioner, så den kan tilpasses familiemedlemmernes højde individuelt? Hvorfor ikke undgå problemer med ryg- eller skuldersmerter under udførelse af køkkenarbejdet, fordi køkkensektionen enten er for høj eller for lav for en af parterne i familien?

På forsøgsbasis

Sammen med Sønderborg Køkkenets danskfødte forhandler i Irland, Per Ploug fik man tilbage i år 2008 en idé og begyndte på forsøgsstadie at konstruere mulige løsninger.
"Vi kunne dog hurtig se, at idéen ikke kunne realiseres af os alene, og i erkendelsen af at vi som mindre køkkenproducent ikke ville kunne løfte den udviklingsmæssige realisering, henvendte vi os til Linak i Guderup for at bibringe virksomheden vores idéer. Som innovativ og ideskabende virksomhed med know how og kompetence på deres felt var Linak lydhør, og de tog ideen op med samme entusiasme som os," fortæller Johnny Petersen, indehaver af Sønderborg Køkkenet.
”En god idé hjælper ingen, når den forbliver i skuffen og jeg er glad for, at Linak familien ville lytte til vores idé med al det potentiale, det nye system vil kunne bringe fremadrettet, ikke kun for Linak og Sønderborg Køkkenet, men for alle i køkkenbranchen og ikke mindst til glæde og gavn for den enkelte bruger," fortsætter han.

I morgen søndag har alle lejlighed til at se nærmere på det nye Baselift-system hos Sønderborg Køkkenet.

I morgen søndag har alle lejlighed til at se nærmere på det nye Baselift-system hos Sønderborg Køkkenet.

Styrker lokalområdet

”Ser man med fremsynede øjne på Baselift, så vil den også kunne styrke lokalområdet. Vi har regionalt brug for at støtte hinandens aktiviteter for at kunne opbygge og udvide vores vækstområder, både forretningsmæssigt men også til gavn for vores lokale medborgere i området. Industrimæssige vækstpunkter skaber nemlig arbejdspladser, stabilitet og tryghed for den enkelte familie og en drøm vil gå i opfyldelse for mig, hvis Baselift på sigt bliver standard i ethvert køkken fremover,” siger Johnny Petersen.

Baselift i funktion

Efter flere års udvikling er Baselift systemet nu klar til at blive præsenteret i funktion. det sker i morgen søndag den 20. september fra kl. 10–15 på adressen Ellegårdvej 23B i Sønderborg
På dagen vil en repræsentant fra Linak være til stede, ligesom en familie vil være at træffe, der som de første har fået Baselift monteret i deres nye køkken.
Alle interesserede er velkommen til at se og opleve Baselift i køkkenet.

Publiceret 20 September 2015 09:00