Ny adm. direktør Mogens Espensen (th.) og nuværende adm. direktør Christian Trillingsgaard, der fremover bliver udviklingsdirektør i koncernen. Foto: PR

Ny adm. direktør Mogens Espensen (th.) og nuværende adm. direktør Christian Trillingsgaard, der fremover bliver udviklingsdirektør i koncernen. Foto: PR

Ny Esbjerg-direktør og nyt Esbjerg-kontor hos entreprenøren Kjæhr & Trillingsgaard

Efter at have været borte en rum tid, vender entreprenørvirksomheden Kjæhr & Trillingsgaard nu tilbage til Esbjerg, hvor man tidligere har udført markante byggerier som for eksempel Vestkraft, havnens 6. bassin og Thermo King, Esbjerg. samtidig med at man opretter et nyt kontor i Energimetropolen, er ingeniør Mogens Espensen fra Esbjerg udnævnt som ny administrerende direktør for hele virksomheden med hovedsæde i Kolding.
Mogens Espensen (50) er født og opvokset i Esbjerg, hvor han også bor privat med sin hustru og tre børn, og han glæder sig til at stå i spidsen for koncernen og det nye kontor i fødebyen.
"Kjæhr & Trillingsgaard er en familieejet virksomhed, hvor ordentlighed er et nøgleord. Samtidig har den en spændende organisation, hvor man sidder tæt på beslutningerne. Det giver en stærk handlekraft og fleksibilitet, som vi kan udnytte i konkurrencen," siger Mogens Espensen og fortsætter:
”Og vi er jo en klassisk lokalentreprenør, som typisk hyrer lokale underentreprenører på stedet.”
Mogens Espensen har arbejdet som projektchef i virksomheden i halvandet år og kender den allerede grundigt. Det samme gælder ejerfamilien bag den mere end 100 år gamle virksomhed, hvor Christian Trillingsgaard er fjerde generation og har været administrerende direktør indtil nu.
"Jeg har kendt Mogens i 25-30 år, og vi har læst sammen på Teknikum. Jeg ved, at han har evnerne og på nogle punkter nok også bedre muligheder for at drive entreprenørforretningen, så det er en helt perfekt løsning," fastslår Christian Trillingsgaard, der nu vil koncentrere sig om udviklingen af Kjæhr & Trillingsgaard samt koncernens øvrige selskaber.
Den nye organisation og satsningen på Esbjerg bygger på et flot 2014-regnskab, der klart dokumenterer, at Kjæhr & Trillingsgaard er tilbage på vækstsporet. Bruttoresultatet vokser med mere end 68 pct. til 10,4 mio. kr., mens resultatet før skat næsten firedobles til 4,1 mio. kr.
"Krisen er ovre, og vi ser flere vækstmuligheder nu. Med den ny organisation, øget fokus på udvikling og det nye kontor i vækstcentret Esbjerg er vi godt rustede til at gribe mulighederne og samtidig holde kursen med sund, kontrolleret vækst," siger virksomhedens bestyrelsesformand, Jørgen Krab Jørgensen.

Publiceret 20 September 2015 08:00