Fodbold:

SønderjyskE lukker hullet

SønderjyskE garderer sig imod skader og karantæner - henter rutineret hollænder for resten af året

Af
Af Peter Rasmussen

Superligaklubben SønderjyskE får med omgående virkning tilgang af Kees Luijckx, 29, som har underskrevet en kontrakt for resten af 2015.
Forsvarsspilleren har spillet i en række, kendte hollandske klubber som bl.a. AZ Alkmaar, Roda, Ado Den Haag og NAC Breda. Senest har hollænderen spillet i ungarske Videoton, som i dette efterår har spillet Champions League kvalifikationskampe.
Sportschef Hans Jørgen Haysen kan dermed tilføre en spiller med masser af erfaring på holdkortet:
"Vi er udfordret i de bagerste geledder i tilfælde af skader og karantæner, og vi har derfor ledt efter en forsvarsspiller som samtidigt også kunne gøre holdet både større og bredere. Kees Luijckx har spillet omkring 200 kampe i den hollandske liga, Eredivisie, og møder i spilform og med den rette ballast i bagagen. Han er en klog spiller, som tilmed rager godt op i landskabet, og helt sikkert også vil kunne tilføre en ekstra dimension i dødboldsituationerne. Kees Luijckx er en team player, der tager masser af ansvar på banen som i omklædningsrummet, og vi glæder os til at få ham i aktion i SønderjyskE," slutter Hans Jørgen Haysen.
Kees Luijckx bestod det obligatoriske lægetjek fredag eftermiddag, og forventes at deltage i det første træningspas med holdkammeraterne i SønderjyskE i den kommende uge.
 

Kees Luijckx

Nationalitet:     Holland

Alder:             29 år (11.02. 1986)

Højde:             190 cm.

Vægt:             85 kg.

Position:         Centralt forsvar/central midtbane

Trøjenr.:          Ikke oplyst

Kontrakt:         31.12. 2015

Landskampe: U21-landskampe, 7, og Ligalandskampe, 2.

Tidligere klubber: AZ Alkmaar, Exelsior, Ado Den Haag, NAC Breda, Roda JC Kerkrade, Niki Volos, Videoton.

Publiceret 20 September 2015 14:00