Håndbold:

Logvin fik debut i stort SønderjyskE-nederlag

SønderjyskE blev lørdag kørt over af Randers. Debutant blev topscorer for SønderjyskE

SønderjyskE var chanceløs, da Randers HK lørdag eftermiddag besøgte Aabenraa Idrætscenter.
Randers HK med Camilla Dalby som dirigent knuste SønderjyskE fra første fløjt, og gæsterne førte hele 6-18 ved pause. Kampen sluttede 18-32 i gæsternes favør.
SønderjyskE kan dog glæde sig over en fin debut til den talentfulde Kristina Logvin, der netop er skiftet til klubben. Hun blev topscorer for SønderjyskE med fire mål.
20-årige Kristina Logvin er – som det velklingende efternavn antyder – datter af den tidligere stjernespiller Tanja Logvin. Begge har de en fortid i Aalborg DH. Det er dog mere end to år siden, at unge Kristina Logvin forlod Nordjylland, og efter et par sæsoner i Bayer Leverkusen er det blevet til korte ophold i spansk og ungarsk håndbold.

Nu er den unge playmaker med østrigsk pas vendt ”hjem” til Danmark, og at valget faldt på SønderjyskE glæder sportschef og træner Olivera Kecman, der påpeger, at den nye spiler med sine 168 cm ikke ligefrem er nogen typisk bagspiller. Der er dog en masse andre kvaliteter at trække på.
"Hun har en masse speed og tempo, og så er hun stærk i presspillet. Oveni er hun ung og talentfuld, og hun passer på alle måder fint ind på vores unge hold og den måde, som vi vil spille på. Det er win-win for begge parter," siger Olivera Kecman.

Kristina Logvin

Alder: 20 år (18.05.1995)
Position: Playmaker
Højde: 168 cm
Vægt: 63 kg
Trøjenummer: 20
Tidligere klubber: Vendsyssel Håndbold, Aalborg DH, Bayer Leverkusen, BM Granollers, Siofok KC

 

Publiceret 20 September 2015 18:28