Mød Margrete Grarup og Mads Vinding til intim koncert i næste uge.

Mød Margrete Grarup og Mads Vinding til intim koncert i næste uge.

Sangerinden og den hemmelighedsfulde have

Mads Vinding, mangeårig bas-ekvillibrist, og sangerinden Margrete Grarup optræder i et privat hjem i Køge Kommune på onsdag.

Godt skjult i den lille landsby Assendrup ligger der bag en enkel facade noget ganske overvældende.
Et enestående sted som kræver nærmere eftersyn og tid, men så åbner den sig også op og fører én ad hemmelighedsfulde stier og til fantasifulde gemmesteder. Næsten som sangerinden Margrete Grarups talent der over en lang årrække har udfoldet sig og nu endelig står lysende klart.
Som den danske bassist Mads Vinding siger: “hun har gået og gemt sig alt for længe oppe i Aalborg”. Det var da også sin første pris Margrete vandt, da hun i 2014 fik overrakt Nordjyske Jazzpris. Prisen er endnu et eksempel på, at Margrete Grarup langsomt, men sikkert afsløres for et voksende og begejstret publikum.
Helt anderledes er det med bassist Mads Vinding. Han spillede allerede proffessionelt som 16-årig og har spillet med alle de store jazznavne, modtaget et hav af priser og I det hele taget været “lidt over det hele” i Danmark og udlandet. Alle kender Mads og alle der har hørt ham er enige om at han er noget særligt.
Huset i Assendrup, hvor Margrete og Mads optræder den 30. september klokken 19.30 har kæmpe vinduespartier, og du har fornemmelsen af du sidder inde, men samtidig ude i den hemmelighedsfulde have. Ved denne koncert bliver musik og natur forenet på smukkeste vis. Værtsparret åbner døren klokken 18.30, så man kan gå på opdagelse i haven en lille time inden koncerten.
Huskoncerten den 30. september er den første i rækken af tre koncerter i efteråret arrangeret af den lokale fløjtenist, Linnéa Villén.
Det er et stort ønske fra hendes side at musik bliver præsenteret i nære rammer, så man føler man “er sammen” om koncerten og ikke blot en tilskuer.
Der er kun 30 pladser. Bestil en billet på mail: linneavillen@gmail.com eller tlf. 28768992. Billetter koster 100 kroner inklusiv et glas vin. Koncerterne er venligst støttet af Køge Musikaftenskole, Advodan Køge og Vinspecialisten.

Publiceret 26 September 2015 07:00