Der er travlhed hos Mahon's Kontor. Stine Nielsen og Annie Mahon Kristensen løber stærkt for tiden

Der er travlhed hos Mahon's Kontor. Stine Nielsen og Annie Mahon Kristensen løber stærkt for tiden

Travlhed hos Mahon’s Kontor

Hos Mahon’s Kontor IVS løbes der stærkt for tiden

Af
Kim Schou

Siden den 1. juli 2015 har firmaet nu også været at finde i et nyt lokale hos DM Skincare"s nye multihus ”Den Gamle Stald” på Lykkebjergvej 26 i Sig.
"Da vi hen ad vejen har fundet ud af vores kunder i Varde og omegn, har brug for et sted i nærheden, hvor de kan træffe os, har vi valgt at komme ind i det nye multihus i Sig, hvor der også sker mange andre aktiviteter, såsom udlejning af møde- og behandlingslokaler," fortæller indehaver Annie Mahon Kristensen.
"Så for at optimere vores service og kunne bevare den tætte kontakt vi har med vores kunder, vil Stine Nielsen bemande kontoret i Esbjerg på Ingemanns Alle 61 og Kontoret i Sig vil ikke være bemandet på fuldtid endnu," tilføjer hun.
Annie Mahon Kristensen vil fortsat være udekørende og bemande kontoret i Sig på deltid.
"Det vil være en fordel at følge os på Facebook, hvor vi hver uge slår en plan op der viser, hvilke tidspunkter vi er tilstede på begge adresser," oplyser hun.

Fleksibelt firma

Firmaet har selv gjort sine erfaringer som nystartet virksomhed, og deres egne kompetencer og flair for at sætte tingene i system har haft en stor betydning.
"Da vi har fået flere forespørgsler ind på dette område, kan vi nu tilbyde en mere allround kontorservice til vore kunder og vi er ikke blot en bogføringsvirksomhed," siger Annie Mahon Kristensen.
De nye ad hoc opgaver vi nu også kan varetage kan f.eks. være organisering af arbejdsgange, så virksomheden får det optimale ud af de systemer der allerede er eksisterende. Det kan også være der er brug for nye systemer, indhentning af tilbud mv., for at virksomheden for mere tid til de er gode til," tilføjer hun.
Som noget nyt er firmaet begyndt at udvide på Sjælland, da der også er efterspørgsler på assistance der.
Vi glæder os meget til at kunne tilbyde mere hjælp til både eksisterende og nye kunder," slutter Annie Mahon Kristensen som kan kontaktes på info@mahons-kontor.dk eller tlf.: 30 70 31 41

Publiceret 26 September 2015 08:00