Thomas Madsen fejrer 10 års jubilæum i Hugos Kælder i Køge.

Thomas Madsen fejrer 10 års jubilæum i Hugos Kælder i Køge.

10 års jubilæum i Hugos Kælder

Thomas Madsen markerer den 1. oktober, at det er 10 år siden, han overtog Hugos Kælder i Brogade.

Af
Martin Rasmussen

Indehaver Thomas Madsen fejrer 10 års jubilæum i Hugos Vinkælder, og det markeres torsdag den 1. oktober, hvor der i tidsrummet klokken 13-19 vil være billige øl til gæsterne - 10 kroner pr. glas for hele kælderens store udvalg. Senere på aftenen vil der også være musik.
Under Thomas Madsens ledelse har Hugos Kælder i den grad levet op til sloganet om at være "stedet man mødes".
- Alle mine drømme for stedet er jo gået i opfyldelse. Det er blevet et sted, der samler alle, høj som lav, og hvor der sker mange forskellige ting. Stedet har også udviklet sig og udvikler sig stadig hele tiden, og alt er blevet, lige som jeg havde ønsket mig, siger Thomas Madsen.
Blandt aktiviteterne i Hugos Kælder er musikarrangementer, pubquiz, smageaftener og foredrag. Dertil kommer, at der også som regel er mange gæster til sommerens udendørs arrangementer i gården. Eksempelvis er Thomas Madsen idémanden bag og ansvarlig for Køge Øldag, som de seneste år er blevet en enormt populær begivenhed i gården med omkring 2000 gæster hver gang.
Hugos Kælder har i dag 20 ansatte, og med de mange gæster er det oplagt at drømme om mere plads en gang i fremtiden.
- Vi mangler jo plads, og jeg kunne godt tænke mig at kunne udvide lokalerne, siger han med et smil og en tanke på den trængsel, der er i den populære kælder på de travle aftener.

Publiceret 27 September 2015 07:00